Barcelona evinde avantajı kaybetti!

İspanya La Liga'da Barcelona, sahasında Valencia'ya 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı. Atletico Madrid, evinde Garanada'yı 3-0 mağlup ederek lider Barcelona ile puanını eşitledi. Real Madrid'in zirve ile puan farkı ise 1'e indi.






İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 33. haftasında Barcelona, sahasında Valencia'ya 2-1 yenilerek lig şampiyonluğu yarışındaki avantajını kaybetti.
Arda Turan kart cezalısıydı
Barcelona'da kart cezalısı olan Arda Turan kadroda yer almazken, son haftalarda yaşadığı krizden çıkamayan Katalan ekibi, Kral Kupası'nda 7-0 yendiği Valencia'ya bu kez ligde 2-1 yenildi.
Rakitic'in 27. dakikada kendi kalesine ve Santi Mina'nın 45. dakikada attığı gollerle 2-0 öne geçen Valencia'ya, 64. dakikada Lionel Messi karşılık verse de bu gol Barcelona'ya yetmedi.
Sezon ortasında göze hoş gelen futbolu, Kral Kupası'nda finale kalması ve La Liga'da en yakın rakibi Atletico Madrid'e karşı yakaladığı 8 puan farkla 3 kupanın birden favorisi gösterilen Barcelona, 20 Mart'tan bu yana 2'si Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere oynadığı 6 resmi maçtan sadece 1'ini kazanabildi.
Çeyrek finalde Atletico Madrid'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Barcelona, La Liga'da oynadığı son 4 maçta 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı.
Bu arada Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi, Valencia maçının 64. dakikasında attığı golle kariyerinin 500. golünü kaydetti. Messi, son 5 maçtır gol atamıyordu.
Atletico Madrid zirveyi yakaladı
Sahasında oynadığı maçta Granada'yı 3-0 yenen Atletico Madrid, Barcelona'nın haftayı puansız kapatmasıyla birlikte rakibiyle puanını eşitledi. Atletico Madrid'in gollerini 15. dakikada Koke, 59. dakikada Fernando Torres ve 83. dakikada Correa attı.
Barcelona ile arasındaki 8 puanlık farkı kapatan Atletico Madrid, 76 puanla Barcelona'yı yakalarken, averajla ikinci sırada yer aldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )