Adetten Sonra Nezaman Hamile Kalınır?

adetten sonra nezaman hamile kalınır

Adetten Sonra Nezaman Hamile Kalınır?


Adetten sonra nezaman hamile kalınır? Hamilelik, sağlığı yerinde bir bayanın ikişer adet dönemi arasında gerçekleşmesi yüksek ihtimal olan cinsel ilişki sonucunda meydana gelmesi yüksek bir ihtimaldir. Düzenli şekilde adet geçiren kadınların yumurtalarının bu dönemlerde yaşanan cinsel yaşantıda gebe kalma ihtimali en yüksek olan dönemdir.

Sağlıksız bir adet dönemi geçiren bayanların cinsel ilişkiden sonra ne zaman hamile kalacağı kesin değildir. Adetten sonra nezaman hamile kalınır? sorusunun kısmen cevabı da budur. Normal yollardan çocuk sahibi olmak isteyen kişilerin bu dönemlerde cinsel ilişkiye girmeleri her zaman olumlu sonuçlar vermiştir.

Tıbbi açıdan yapılan araştırmalar sonucunda bu dönemlerde cinsel ilişkiye giren kişiler genellikle %90 oranında olumlu sonuç almaktadır. Bayanlar adet geçirdiği dönemde yumurtlama dönemi yaşarlar. Yumurtlama dönemi olarak adlandırdığımız bu dönemde yumurtanın çatlaması ile yumurtanın serbest kalması çocuk olmasının oranını çok daha fazla yükseltmektedir. Bu dönemde yumurta ile spermin döllenmesi daha hızlı bir şekilde olur ve çocuk olma ihtimali %90 gibi bir orana kadar yükselir.

İki defa tekrarlanan bu adet dönemi 21 - 35 gün aralığında kendini gösterir. Adetten bir iki hafta sonra yumurtlama dönemi başlamaktadır. İşte bu zaman zarfında yumurtanın döllenmeye müsait olması ile girilen cinsel ilişkilerden sonra çocuk olmaması içten bile değildir. Bu bahsettiğimiz konu âdeti düzenli ve sağlıklı olarak geçen bayanlar için geçerlidir. Sağlıksız bir adet dönemi geçiren bayanların hamile olmasının oranı %40 gibi bir orana sahiptir. Adetten sonra nezaman hamile kalınır? Sorusunun tam olarak cevabı budur.

Son olarak Tarçınlı suyun faydaları ve zararları nelerdir? isimli konumuzda tarçınlı suyun faydaları hakkında bilgi verdik.

Adetten Sonra Nezaman Hamile Kalınır? adet, adetten hemen sonra nezaman hamile kalınır, adetten sonra hamile nezaman kalınır, adetten sonra nezaman hamile kalınır, adetten sonra nezaman hamile kalınır hesaplama, adetten sonra nezaman hamile kalınır mı, adetten sonra nezaman hamile kalınır uzmantv, bayan, cinse, cinsel, de, dönem, erkek, hamile, hangi, hayat, kadın, ne, olur, zaman #CinselSağlık Cinsel Sağlık #Adet, #AdettenHemenSonraNezamanHamileKalınır, #AdettenSonraHamileNezamanKalınır, #AdettenSonraNezamanHamileKalınır, #AdettenSonraNezamanHamileKalınırHesaplama, #AdettenSonraNezamanHamileKalınırMı, #AdettenSonraNezamanHamileKalınırUzmantv, #Bayan, #Cinse, #Cinsel, #De, #Dönem, #Erkek, #Hamile, #Hangi, #Hayat, #Kadın, #Ne, #Olur, #Zaman
Daha Fazlası>> Adetten Sonra Nezaman Hamile Kalınır?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )