60 Seconds Türkçe Yama



60 Seconds Türkçe Yama
Oyuncuların çok uzun zamandır merak ettikleri 60 Seconds Türkçe yama çıktı. Bildiğimiz üzere uzun süredir Steam’da yayınlanan oyunun Türkçe versiyonu yoktu. Bizler de sizler için Türkçe versiyonu yayınlayarak daha keyifli bir oyun süreci yaşamanıza yardımcı oluyoruz!
Oyunistek.com olarak oyuncuların en çok tercih ettiği oyunlardan biri olan 60 Seconds Türkçe yama oyununu yayınladık! Oyunun temel amacı 60 saniye içerisinde belli aktiviteleri gerçekleştirmek ve oyunu güzel kılan şeylerden bir tanesi de çok uzun bir olay örgüsünün olması. Özellikle son dönemlerde Youtuberların da bu oyunu oynaması birçok oyuncunun bu oyuna yönelmesine neden oldu. Bildiğimiz üzere Youtube’da çok fazla bir oyuncu kitlesi bulunmakta ve bu oyuncu kitlesi hikayesel oyunları çok sevmekte. Oyunumuz genel olarak her gün görevler vermekte ve bu görevleri yaparak seviyeleri ilerletmektesiniz. Oyunun içindeki karakterlerin çeşitliliği de oyuna daha güzel bir ortam ve daha iyi bir oynayış tarzı sunmakta. Oyunu çok fazla oyuncunun oynaması nedeniyle bizler de bu oyunun Türkçe yamasını yayınlamaya karar verdik ve artık uzun bir süre sonra yaptığımız güncelleme ile birlikte bu oyunun Türkçe yamasını oynayabileceksiniz.
Sizler de oyunun Türkçe yamasını hızlı bir şekilde indirmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 60 Seconds Türkçe yama oyunistek.com farkı ile sizlerle, aşağıda bulunan link aracılığı ile hemen indirebilir ve oynayabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )