Metin2 Biyolog Görevleri ve Ödülleri ( 2018 )

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

[caption id="attachment_907" align="aligncenter" width="590"]Metin2 biyolog görevleri Metin2 biyolog görevleri[/caption]

 Metin2 Biyolog Görevleri ve Ödülleri ( 2018 )


Metin2 Biyolog Görevleri, oyun içerisinde çok fazla önemlidir. Çünkü bu görevlerin tamamı kalıcı özellik vermektedir. Bu kalıcı özelliklerin tamamı oyun içerisindeki karakterlerde süresiz kalmaktadır. Her görev farklı bonuslar vermektedir. Bugün sizlere Metin2 biyolog görevleri ve ödülleri hakkında, her biri için ayrı ayrı maddeler yazacağız ve bu maddelerin her biri için ayrıntılı bilgi vereceğiz. İlk görevimiz ork dişi görevi ve 30. seviyeden itibaren bu görevi görebilmekteyiz. Hemen bu görev hakkında bilgi vermeye başlayalım ve diğer görevleri de sıralayalım.

 

Ork Dişi Görevi ( Biyolog Araştırma 1 - 30 Level )


  • Bu görev biyologun ilk görevidir. Bu görevi bitirebilmek için 10 tane Ork Dişi toplamanız gerekmekte ve her gün ayrı ayrı şekilde bu dişleri biyologa vermeniz gerekmektedir. Biyolog şansa bağlı olarak dişi kabul edip, etmeme hakkını gizli tutuyor. Yani her dişi kabul etmiyor. Bazı dişler yanabiliyor ve 10 taneden fazla diş vermeniz gerekebiliyor. Görev için gerekli tüm dişleri verdikten sonra sizlerden Jinunggyi nin Ruhtaşı istenecektir. Bu ruh taşını Elit Ork, Elit Ork Gözcüsü, Elit Ork Büyücüsü, Elit Ork Savaşçısı gibi yaratıklardan elde edebilirsiniz. Biraz düşmesi zor olacaktır fakat sonunda düşecektir. Pes etmeyin.
    Görev Ödülü: Biyolog bu görevin sonunda kalıcı olarak +10% Hareket Hızı ve Kırmızı Abanoz Sandık ödülü vermektedir.

Lanet Kitabı Görevi ( Biyolog Araştırma 2  - 40 Level )


  •  Bu görevde de 15 adet Lanet Kitabı toplayıp biyologa vermeniz gerekecektir. Ork dişinde olduğu gibi bu görevde de günlük 1 adet verme sınırınız bulunmaktadır ve kabul edip etmeyeceği de belli bir şansa bağlıdır. Bu görevdeki Lanet Kitaplarını verdikten sonra biyolog sizlerden Tapınağın Ruh Taşı istenecektir. Tapınağın Ruh Taşını, Kibirli Karanlık Fanatik, Kibirli Karanlık Savaşçı, Kibirli Karanlık Albay, Büyük Haberci, Karanlık Haberci, Karanlık İşkenceci gibi yaratıklardan elde edebilirsiniz.

  • Görev Ödülü: Biyolog bu görev sonucunda kalıcı olarak +5% Saldırı Hızı ve İhtişamlı Abanoz Sandık ödülü vermektedir.

Şeytan Hatırası Görevi ( Biyolog Araştırma 3 - 50 Level )


  • Bu görevde Şeytan Hatırası verilmektedir. Toplam 15 adet şeytan hatırasını biyologa vermeniz durumunda sizlere ödül verecektir. Yine aynı şekilde bu görevdeki hatıraları günlük olarak vermeniz gerekmektedir ve bu hatıraları biyolog kesin olarak kabul etmemektedir. Görev itemi olan Şeytan Hatırasını verdikten sonra biyolog sizden Sagynin Ruhtaşı itemini isteyecektir. Bu ruh taşını Şeytan Okçu, Şeytan Mızrakçısı, Şeytan Askeri, Şeytan Şamanı gibi yaratıklardan elde edebilirsiniz.

  • Görev Ödülü: Biyolog bu görev sonucunda kalıcı olarak +60 Savunma ve Sarı Abanoz Sandık ödülü vermektedir.

Buz Topu Görevi ( Biyolog Araştırma 4 - 60 Level )


  • Bu görevde Buz Topu vermek zorundasınız. Toplamda 20 adet buz topunu günlük olarak vermeniz gerekecektir ve aynı şekilde bu görevin de kesin olarak geçme gibi bir durumu yoktur. Biyolog şansa göre kabul edecektir. Görev tamamlandığında yani tüm buz toplarını tamamladığınızda biyolog sizlerden Aurtumryunun Ruhtaşı itemini isteyecektir. Bu taşı Buz Aslanı, Buz Golemi, Buz Adam gibi yaratıklardan elde edebilirsiniz.

  • Görev Ödülü: Biyolog bu görev sonucunda kalıcı olarak +50 Saldırı Değeri ve Parlak Yeşil Abanoz Sandık ödülü vermektedir.

Zelkova Dalı Görevi ( Biyolog Araştırma 5 - 70 Level )


  • Bu görevde Zelkova Dalı vermek zorundasınız. Toplamda 25 adet Zelkova Dalını günlük olarak vermeniz gerekecektir ve aynı şekilde bu görevin de kesin olarak geçme gibi bir durumu yoktur. Biyolog şansa göre kabul edecektir. Görev tamamlandığında yani tüm zelkova dallarını tamamladığınızda biyolog sizlerden Gyimok un Ruhtaşı itemini isteyecektir. Bu taşı Kötü Ağaç, Orman Perisi, Hayalet Ağaç, Hayalet Ağaç Kökü, Hayalet Sögüt gibi yaratıklardan elde edebilirsiniz.

  • Görev Ödülü: Biyolog bu görev sonucunda kalıcı olarak +11% Hareket Hızı veya +10% Hasar Azaltma ve Yeşil Abanoz Sandık ödülü vermektedir.

Tugyis Tabelası Görevi ( Biyolog Araştırma 6 - 80 Level )


  • Metin2 Biyolog Görevleri içinde en zor olanlardan bir tanesi Tugyis Tabelası görevidir. Bu görevde Tugyis Tabelası vermek zorundasınız. Toplamda 30 adet Tugyis Tabelasını günlük olarak vermeniz gerekecektir ve aynı şekilde bu görevin de kesin olarak geçme gibi bir durumu yoktur. Biyolog şansa göre kabul edecektir. Görev tamamlandığında yani tüm Tugyis Tabelalarını tamamladığınızda biyolog sizlerden Tugyis Ruhtaşı itemini isteyecektir. Bu taşı Öcü Savaşçı, Öcü Çılgın, Öcü Kasap, Bin Savaşçı, Yokedici, Maymun Savaşçı gibi yaratıklardan elde edebilirsiniz.

  • Görev Ödülü: Biyolog bu görev sonucunda kalıcı olarak +6% Saldırı Hızı veya +10% Saldırı Değeri ve Mavi Abanoz Sandık ödülü vermektedir.

Krm.Hayalet Ağaç Dalı Görevi ( Biyolog Araştırma 7 - 85 Level )


  • Bu görevde Krm.Hayalet Ağaç Dalı vermek zorundasınız. Toplamda 40 adet Krm.Hayalet Ağaç Dalını günlük olarak vermeniz gerekecektir ve aynı şekilde bu görevin de kesin olarak geçme gibi bir durumu yoktur. Biyolog şansa göre kabul edecektir. Görev tamamlandığında yani tüm Krm.Hayalet Ağaç Dallarını tamamladığınızda biyolog sizlerden Orman Ruhu Taşı itemini isteyecektir. Bu taşı Kızıl Ormandaki yaratıklardan elde edebilirsiniz.

  • Görev Ödülü: Biyolog bu görev sonucunda kalıcı olarak 10% Yarı insan savunması ve Mor Abanoz Sandık ödülü vermektedir.

Liderin Notları Görevi ( Biyolog Araştırma 8 - 90 Level )


  • Metin2 Biyolog Görevleri için yapacağınız görevde Liderin Notları vermek zorundasınız. Toplamda 50 adet Liderin Notlarını günlük olarak vermeniz gerekecektir ve aynı şekilde bu görevin de kesin olarak geçme gibi bir durumu yoktur. Biyolog şansa göre kabul edecektir. Görev tamamlandığında yani tüm Liderin Notlarını tamamladığınızda biyolog sizlerden Liderin Ruhtaşı itemini isteyecektir. Bu taşı Dokuzkuyruk, Sarı Kaplan Hayaleti ve Azrail bosslarından elde edebilirsiniz.

  • Görev Ödülü: Biyolog bu görev sonucunda kalıcı olarak 8% Yarı insan saldırı hasarı ve Mavi Abanoz Sandık ödülü vermektedir.

Kemgöz Mücevheri ( Seon-Pyeong Araştırması 1 - 92 Level )


  • Bu görevde Kemgöz Mücevheri vermek zorundasınız. Bu görev Seon-Pyeong tarafından verilen bir görevdir. Biyologlar tamamlandıktan sonra gelir. Toplamda 10 adet Kemgöz Mücevheri verdikten sonra görev ödülü alırsınız.

  • Görev Ödülü: Seon-Pyeong bu görevin sonunda sizlere kalıcı olarak 1.000 HP veya 120 Savunma veya 50 Saldırı Değeri arasından seçim yapmanızı isteyecektir. Bu ödüllerden sadece 1 tanesini seçebilirsiniz.

Kemgöz Mücevheri ( Seon-Pyeong Araştırması 2 - 94 Level )


  • Bu görevde Bilgelik Mücehveri vermek zorundasınız. Bu görev Seon-Pyeong tarafından verilen bir görevdir. Biyologlar tamamlandıktan sonra gelir. Toplamda 20 adet Bilgelik Mücevheri verdikten sonra Beran-Setaou Ruhtaşı itemini bulmanız gerekecektir. İsminden de anlaşıldığı gibi bu taş sadece Beran-Setaou ve General öldürülerek elde edilebilecektir. Bu taşı teslim ettikten sonra görev ödülü alırsınız.

  • Görev Ödülü: Seon-Pyeong bu görevin sonunda sizlere kalıcı olarak 1.100 HP veya 140 Savunma veya 60 Saldırı Değeri arasından seçim yapmanızı isteyecektir. Bu ödüllerden sadece 1 tanesini seçebilirsiniz.


 

Bu yazımızda Metin2 biyolog görevleri hakkında detaylı bilgi verdik. Yukarıda her görev için ayrı ayrı maddeler görmüşsünüzdür. Her görevin ödülleri ayrı ayrı olacak şekilde yazılmış ve ayrıntılı bilgi verilmiştir. Eğer yazımızı beğendiyseniz lütfen aşağıdaki yıldız butonlarından oy vermeyi unutmayın. Ek olarak konuda eksik olduğunu düşündüğünüz yerleri, iletişim sayfamız aracılığı ile bize bildirmekten çekinmeyiniz. İyi ve keyifli oyunlar dileriz.

 

Son olarak yayınlamış olduğumuz Metin2 Sistem Gereksinimleri 2017 - 2018 isimli yazımızda Metin2 oyununun sistem gereksinimleri hakkında bilgi verdik ve ideal sistem gereksinimleri hakkında bilgilendirmede bulunduk. Daha fazla bilgi için sitemizin diğer bölümlerini ziyaret edebilirsiniz.

Metin2 Biyolog Görevleri ve Ödülleri ( 2018 ) biyolog, biyolog görevleri Metin2, görevler, metin2, metin2 biyolog, metin2 biyolog chaegirab görevleri, Metin2 Biyolog Görevleri, metin2 biyolog görevleri aktif etme, metin2 biyolog görevleri ayarlama, metin2 biyolog görevleri hızlı yapma, metin2 biyolog görevleri kaç saatte bir verilir, metin2 biyolog görevleri kolay yapma, metin2 biyolog görevleri nasıl yapılır, metin2 biyolog görevleri ne verir, metin2 biyolog görevleri ödülleri, metin2 biyolog görevleri sıfırlama, metin2 biyolog görevleri sıralaması, metin2 biyolog görevleri tek seferde verme, Metin2 Biyolog Görevleri ve Ödülleri, metin2 büyülü silah biyolog görevleri, metin2 görev, metin2 görevler, metin2 pvp biyolog görevleri, metin2 pvp biyolog görevleri ayarlama, metin2 pvp ninja biyolog görevleri, metin2 sura biyolog görevleri, metin2 sura biyolog görevleri ne veriyor, metin2 tc biyolog görevleri, Metin2 tr biyolog, metin2 tr biyolog görevleri, metin2 wiki biyolog görevleri #Metin2, #Metin2Görevler, #Metin2OyunKlavuzu Metin2, Metin2 Görevler, Metin2 Oyun Klavuzu #Biyolog, #BiyologGörevleriMetin2, #Görevler, #Metin2, #Metin2Biyolog, #Metin2BiyologChaegirabGörevleri, #Metin2BiyologGörevleri, #Metin2BiyologGörevleriAktifEtme, #Metin2BiyologGörevleriAyarlama, #Metin2BiyologGörevleriHızlıYapma, #Metin2BiyologGörevleriKaçSaatteBirVerilir, #Metin2BiyologGörevleriKolayYapma, #Metin2BiyologGörevleriNasılYapılır, #Metin2BiyologGörevleriNeVerir, #Metin2BiyologGörevleriÖdülleri, #Metin2BiyologGörevleriSıfırlama, #Metin2BiyologGörevleriSıralaması, #Metin2BiyologGörevleriTekSeferdeVerme, #Metin2BiyologGörevleriVeÖdülleri, #Metin2BüyülüSilahBiyologGörevleri, #Metin2Görev, #Metin2Görevler, #Metin2PvpBiyologGörevleri, #Metin2PvpBiyologGörevleriAyarlama, #Metin2PvpNinjaBiyologGörevleri, #Metin2SuraBiyologGörevleri, #Metin2SuraBiyologGörevleriNeVeriyor, #Metin2TcBiyologGörevleri, #Metin2TrBiyolog, #Metin2TrBiyologGörevleri, #Metin2WikiBiyologGörevleri
Daha Fazlası>> Metin2 Biyolog Görevleri ve Ödülleri ( 2018 )

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )