Metin2 simit ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

metin2 simit ne işe yarar

Metin2 simit ne işe yarar?


Metin2 simit ne işe yarar? Metin2 oyununda simit nedir ne işe yarar diyen birçok arkadaşımız vardır. Metin2 de ramazan aylarında slotlardan düşen bu item karakterlere özel yetenekler vermektedir. Etkinlik döneminde oyna 2 adet NPC eklenmetedir. Tarihçi ve Aç Vatandaş NPC ile bu etkinlikte dönüştürmeler yapılmaktadır. Bu dönüştürmeleri konumuzda daha ayrıntılı olarak okuyacaksınız. Slotlardan topladığınız 10 adet simidi tarihçi npcsine verip tatlı elde edebilirsiniz. Metin2 simit ne işe yarar diyen arkadaşlarımız konunun devamını okudukça daha iyi anlayacaksınızdır.

Tatlının özellikleri       
  • Hareket hızını artışı +%10

  • Verilen hasarın artışı +%5

  • Tücrübe puan artışı +%10

  • Tatlının etkisinin suresi 30 dakikadır.


 

Aç vatandaş npcsini metin2 içerisinde kullanabilmek için öncelikle boslardan 10 adet simit düşünmeniz gerekmektedir. Daha sonra nesne markette bağış tabağı alıyorsunuz ve bunları tarihçi npcsine veriyorsunuz. Bu npc vermiş olduğunuz simitler karşılığında size bir adet iftar adlı bir item verecektir. İftar isimli npc itemimizi aç vatandaşa görütüp dönüştürüyoruz. Bu dönüştürme sonucunda bir adet sandık vermektedir. Metin2 simit ne işe yarar ne itemler düşer diyorsanız konumuzu okuyabilirsiniz.

Aç vatandaşın size vermiş olduğu sandıktan çıkabilecek itemleri sizin için hazırladık.

Aç vatandaştan düşebilecek itemler;
  • Demircinin el kitabı 1x

  • Cesaret pelerini 20x

  • Liderin kitabı 1x

  • Kutsama küresi 1x

  • Arttırma kâğıdı 1x

  • Geliştirilmiş şeftali çiçeği şarabı 1x

  • Efsun haznesi ve arttırma kâğıdı 1x


Aç vatandaştan elde etmiş olduğunuz sandıktan bu itemlerden birini elde edebilirsiniz. Metin2 simit ne işe yarar sorusunun cevabını konumuzda vermiş olduk.

 

Son olarak Metin2 canlılık ne işe yarar? ( Yaşam Enerjisi ) isimli yazımızda, Metin2 oyununda bulunan canlılık efsunu hakkında bilgi verdik. Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Metin2 simit ne işe yarar? metin2 2 simit ne işe yarar, metin2 de simit ne işe yarar, metin2 hero simit ne işe yarar, metin2 item, metin2 pvp simit ne işe yarar, metin2 ramazan simidi, metin2 simit, metin2 simit itemi, metin2 simit ne işe yarar, metin2 simit ne işe yarar 2015, metin2 simit ne işe yarar 2016, metin2 simit nedir, metin2 tr simit ne işe yarar, simit ne işe yarar metin2 #Metin2, #Metin2İtemler, #Metin2OyunKlavuzu Metin2, Metin2 İtemler, Metin2 Oyun Klavuzu #Metin22SimitNeIşeYarar, #Metin2DeSimitNeIşeYarar, #Metin2HeroSimitNeIşeYarar, #Metin2Item, #Metin2PvpSimitNeIşeYarar, #Metin2RamazanSimidi, #Metin2Simit, #Metin2SimitItemi, #Metin2SimitNeIşeYarar, #Metin2SimitNeIşeYarar2015, #Metin2SimitNeIşeYarar2016, #Metin2SimitNedir, #Metin2TrSimitNeIşeYarar, #SimitNeIşeYararMetin2
Daha Fazlası>> Metin2 simit ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )