Metin2 Paskalya Yumurtası ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Metin2 Paskalya Yumurtası ne işe yarar

Metin2 Paskalya Yumurtası ne işe yarar?


Metin2 paskalya yumurtası ne işe yarar, hakkında birden fazla başlıklar atılmış ve bize gelen yoğun sorular üzerine metin2 paskalya yumurtası ne işe yarar sorusunu cevaplamak istedik. Metin2 paskalya etkinliği 25 Mart ayından başlayıp, 12 Nisan ayında son bulan bir etkinliktir. Paskalya tavşanı ise tüm kullanıcıların yani metin2 severlerin toplamış olduğu renkli paskalya yumurtalarını teslim etmesi amacı ile 14 Nisan ayına kadar köylerde NPC olarak kalacaklardır. Oyundaki tüm slotlardan yani moblardan düşürebileceğiniz bu renkli paskalya yumurtalarını, kendi krallığınızın 1.köyünde görmüş olduğunuz paskalya tavşanına götürerek çok iyi hediyeler kazanabilirsiniz. Ayrıca bu yumurtalardan düşürebileceğiniz büyülü yumurtalardan elde edip para ile alınan hediyeler alabilirsiniz. Bu özel yumurtalar 3 defalık kullanılınabilir ve 30 dakika aralıklar ile açılabilirler. Bu büyülü yumurtadan hangi itemler çıkar sorusuna gelecek olursak birazdan alta vermiş olduğumuz yazıyı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Büyülü yumurtadan ne çıkar?

Metin2 büyülü yumurtadan ne çıkar? İşte sorunun cevabı;
  • Yang yani para ( 100.000, 50.000, 30.000, 10.00) çıkmaktadır.

  • Kan kırmızısı inci çıkmaktadır.

  • Nar suyu x5 çıkmaktadır.

  • Dok suyu x5 çıkmaktadır.

  • Zin suyu x5 çıkmaktadır.

  • SamBo suyu x5 çıkmaktadır.

  • Sim suyu x5 çıkmaktadır.

  • Büyülü demir maden çıkmaktadır.

  • Zen fasulyesi çıkmaktadır.

  • Münzevi tavsiyesi çıkmaktadır.


Arkadaşlar paskalya etkinliği konumuzun sonuna geldik. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. Bizlere destek olma adına eğer bu konumuzu beğendiyseniz aşağıdan oy verebilirsiniz. 5 yıldız vermeyi unutmayın. :)

Son olarak Metin2 kan hapı ne işe yarar? isimli yazımızda Metin2 oyununda kan hapının ne işe yaradığına dair ayrıntılı bilgi verdik.

Metin2 Paskalya Yumurtası ne işe yarar? metin2 paskalya, metin2 paskalya eventi, metin2 paskalya metini nerde çıkar, metin2 paskalya yumurtası, metin2 paskalya yumurtası açımı, metin2 paskalya yumurtası ne işe yarar, metin2 paskalya yumurtası nedir, ne işe yarar, paskalya etkinliği, paskalya metin2, paskalya yumurtası, paskalya yumurtası metin2 #Metin2, #Metin2İtemler, #Metin2OyunKlavuzu Metin2, Metin2 İtemler, Metin2 Oyun Klavuzu #Metin2Paskalya, #Metin2PaskalyaEventi, #Metin2PaskalyaMetiniNerdeÇıkar, #Metin2PaskalyaYumurtası, #Metin2PaskalyaYumurtasıAçımı, #Metin2PaskalyaYumurtasıNeIşeYarar, #Metin2PaskalyaYumurtasıNedir, #NeIşeYarar, #PaskalyaEtkinliği, #PaskalyaMetin2, #PaskalyaYumurtası, #PaskalyaYumurtasıMetin2
Daha Fazlası>> Metin2 Paskalya Yumurtası ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )