Winrar part birleştirme nasıl yapılır?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!


Winrar part birleştirme nasıl yapılır?
Winrar part birleştirme işleminin nasıl yapılacağına dair bilgi vereceğiz. Eğer internet üzerinden birden fazla parta sahip olan bir arşiv dosyası indirdiyseniz, bu arşiv dosyasını nasıl birleştireceğinizi bilmiyorsanız sizlere yardımcı olacağız.

Öncelikli olarak tüm arşiv dosyalarını tam olarak indirdiğinizden emin olmanız gerekiyor. Arşiv dosyalarınızın tamamını indirmişseniz aşağıdaki yönergeleri izleyebilirsiniz. Bu yönergelerde sizlere, nasıl işlem yapacağınıza dair bilgi verdik. Eğer arşivlerde hasar varsa arşivlerin çıkarılmasında hata ile karşılaşabilirsiniz. Ek olarak arşivleri çalıştırmak için Winrar arşiv programına ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu arşiv programını indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
BKZ: Winrar İndir

Yukarıdaki linkten Winrar programını kurduktan sonra aşağıdaki winrar part birleştirme yönergelerini izleyebilirsiniz.

Winrar Birleştirme Nasıl Yapılır?


  • İlk olarak partlı olan dosyalarımızın tamamını bir klasöre atıyoruz.

  • Part sayıları kaç olursa olsun, bu önemsizdir. Hepsini aynı klasöre göndermemiz şarttır.

  • Ardından ilk parta sağ tıklayarak ( dikkat - ilk parta sağ tıklamamız gerekiyor ) "Dosyaları çıkart..." bölümüne tıklıyoruz.

  • Bu bölüme tıkladıktan sonra bir pencere açılacaktır. Bu pencerede çıkarılacak yeri seçebiliriz veya partların bulunduğu klasöre çıkmasını istiyorsak direkt olarak "Tamam" butonuna basmamız yeterlidir.

  • İlk part çıktıktan sonra eğer sistem 2. partı bulabiliyorsa otomatik olarak 2. part sistem tarafından bulunacaktır. Eğer bulamıyorsa size bir uyarı kutucuğu gösterilecek ve 2. partın yolu sorulacaktır ve kaç part varsa o kadar part için sistem sizden partın yolunu gösterip sıradaki partı seçmenizi isteyecektir, çıkarma işlemi bitene kadar.

  • Eğer zaten bunu sistem otomatik olarak görüyorsa direkt olarak hepsi çıkacak ve size yapacak bir işlem kalmayacaktır.


 

Yapmanız gereken işlemler bu kadar. Yukarıdaki işlemi yaparsanız sorunsuz şekilde partları çıkarabileceksiniz. Eğer işinize yaradıysa lütfen aşağıdan yıldız vermeyi unutmayın. Hatalı gördüğünüz kısımları lütfen yorumlardan veya iletişim bölümünden bize bildirin.

Son olarak Metin2 indir Gameforgesiz ( Yüksek Hızlı 17.01.2018 ) isimli yazımızda, Metin2 oyununu farklı kaynaklardan nasıl indirebileceğinize dair bilgi verdik. Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Winrar part birleştirme nasıl yapılır? birleştirme, işlemi nasıl yapılır, part, part birleştirme, part birleştirme nasıl yapılır, winrar 2 part yapma, winrar part, winrar part birleştirme, winrar part bölme, winrar part yapma #Eğitim Eğitim #Birleştirme, #IşlemiNasılYapılır, #Part, #PartBirleştirme, #PartBirleştirmeNasılYapılır, #Winrar2PartYapma, #WinrarPart, #WinrarPartBirleştirme, #WinrarPartBölme, #WinrarPartYapma
Daha Fazlası>> Winrar part birleştirme nasıl yapılır?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )