Metin2 çeviklik ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Metin2 çeviklik ne işe yarar


Metin2 çeviklik ne işe yarar?


Metin2 çeviklik ne işe yarar, sorusuna cevap vereceğiz bugün. Bildiğimiz üzere çeviklik efsunu Metin2 oyununda çok fazla kullanılan efsunlardan bir tanesidir ve oyun içerisinde gerçekten çok önemli bir efsundur. Bugün bu efsun hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Özellikle yeni başlayan oyuncular tarafından bu efsunun özellikleri pek fazla bilinmez ve efsun hakkında bilgi talep eden kişi sayısı çok fazla olmaktadır. Bundan dolayı sizlere Metin2 çeviklik efsunu ne işe yarar, sorusunu cevaplayacağız.

Metin2 çeviklik efsunu ne işe yarar?


Çeviklik efsununun ilk özelliği savuşturma özelliği vermesidir. Tabi ki bu sadece oyuncuların iddiasıdır. İddialara göre oyun içerisinde denenmiş ve savuşturma özelliği verdiği gözlemlenmiştir. Savuşturma genel olarak bildiğimiz "miss" yazısını görmemiz durumudur. Yani atağın işlemesini engellemektedir. Tabi ki dediğimiz gibi bu bir iddiadır ve oyun yönetimi net olarak bu konuda bir açıklama yapmamıştır. Sizlere bu efsunun özelliklerini tek tek sıralayalım ve Metin2 çeviklik efsunu ne işe yarar, sorusuna cevap verelim.
  • Ninjalar çok fazla kullanır. ( Genellikle saldırı değeri arttırdığından dolayı. )

  • Savuşturma özelliği sağlar. ( Oyuncuların iddiasına göre. )

  • DEX statüsünü arttırır.

  • Çeviklik efsunu özellikle saldırı değerini arttırdığından ninjalar tarafından çok sık kullanılır.


 

Bu efsunun özellikleri yukarıdaki gibidir. Daha fazla efsun ve efsunlar hakkında bilgi almak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

 

Tüm efsunları ve özelliklerini görmek için tıklayınız. 

 

Son olarak Metin2 madalyon parçası ne işe yarar? isimli konumuzda, Metin2 madalyon parçası hakkında bilgi vermiştik. İyi oyunlar dileriz.

Metin2 çeviklik ne işe yarar? çeviklik ne işe yarar, çeviklik ne işe yarar metin2, metin2 çeviklik efsunu ne işe yarar, metin2 çeviklik ne işe yarar, metin2 çeviklik şamanda ne işe yarar, metin2 de çeviklik ne işe yarar, metin2 güç çeviklik zeka ne işe yarar, metin2 ninja çeviklik ne işe yarar, metin2 şamanda çeviklik ne işe yarar, metin2 sura çeviklik ne işe yarar #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu #ÇeviklikNeIşeYarar, #ÇeviklikNeIşeYararMetin2, #Metin2ÇeviklikEfsunuNeIşeYarar, #Metin2ÇeviklikNeIşeYarar, #Metin2ÇeviklikŞamandaNeIşeYarar, #Metin2DeÇeviklikNeIşeYarar, #Metin2GüçÇeviklikZekaNeIşeYarar, #Metin2NinjaÇeviklikNeIşeYarar, #Metin2ŞamandaÇeviklikNeIşeYarar, #Metin2SuraÇeviklikNeIşeYarar
Daha Fazlası>> Metin2 çeviklik ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )