Metin2 canlılık ne işe yarar? ( Yaşam Enerjisi )

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

metin2 canlılık ne işe yarar

Metin2 canlılık ne işe yarar?


Metin2 canlılık ne işe yarar, sorusuna cevap vereceğiz. Bildiğimiz üzere canlılık efsunu Metin2 oyununda çok fazla önemsenmez fakat etkisi gerçekten büyüktür. Özellikle Pvp Serverlarda adını çok fazla duyduğumuz canlılık efsunu hakkında bugün sizlere bilgi vereceğiz. Son zamanlarda artan aşırı talepler sebebiyle ayrıntılı bilgi vermek istiyoruz. Öncelikle canlılık efsununa bir göz atalım. Bu efsun daha öncelerde yaşam enerjisi olarak da bilinmekteydi. Fakat artık gelen güncelleme ile birlikte küçük bir isim değişikliği yaşadı ve artık yeni ismi canlılık oldu. Bunun sebebi pek fazla bilinmese de sadece bu değil, bir çok efsun isminde de değişiklik yapıldığı görüldü. Hemen sizlere sırayla bu efunun ne işe yaradığına dair bilgi verelim.
  • VIT değerini arttırır. ( HP arttırır )

  • Her 1 arttırdığınızda 1 defans artar.

  • Her 1 değer için 40 HP puanı artış sağlar.

  • Karanlık küre becerisini arttırmada büyük rol oynar.

  • Savaşçı karakterler için güçlü beden becerisinde çok etkisi vardır. Güçlü beden becerisinin verdiği savunmayı bir miktar arttırır.


 

Metin2 canlılık ne işe yarar, sorusuna cevap verdik. Umarız işinize fazlasıyla yaramıştır. Aşağıdaki yıldız butonlarından konuya oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın.

Tüm efsunları ve özelliklerini görmek için tıklayınız. 

 

Son olarak Metin2 çeviklik ne işe yarar? isimli konumuzda, Metin2 oyununda çeviklik efsunu hakkında bilgilendirme yaptık. Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Metin2 canlılık ne işe yarar? ( Yaşam Enerjisi ) canlılık ne işe yarar, canlılık ne işe yarar metin2, efsun ne işe yarar, metin2 12 canlılık ne işe yarar, metin2 canlılık, metin2 canlılık ne işe yarar, metin2 canlılık surada ne işe yarar, metin2 de canlılık ne işe yarar, metin2 pvp canlılık ne işe yarar, metin2 savaşçıda canlılık ne işe yarar, metin2 yaşam enerjisi, metin2 yaşam enerjisi efsunu, yaşam enerjisi efsunu, yaşam enerjisi ne işe yarar #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu #CanlılıkNeIşeYarar, #CanlılıkNeIşeYararMetin2, #EfsunNeIşeYarar, #Metin212CanlılıkNeIşeYarar, #Metin2Canlılık, #Metin2CanlılıkNeIşeYarar, #Metin2CanlılıkSuradaNeIşeYarar, #Metin2DeCanlılıkNeIşeYarar, #Metin2PvpCanlılıkNeIşeYarar, #Metin2SavaşçıdaCanlılıkNeIşeYarar, #Metin2YaşamEnerjisi, #Metin2YaşamEnerjisiEfsunu, #YaşamEnerjisiEfsunu, #YaşamEnerjisiNeIşeYarar
Daha Fazlası>> Metin2 canlılık ne işe yarar? ( Yaşam Enerjisi )

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )