Metin2 zeka ne işe yarar? ( zeka efsunu )

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Metin2 zeka ne işe yarar

Metin2 zeka ne işe yarar?


Metin2 zeka ne işe yarar sorusunu soran binlerce metin2 sever vardır. Metin2 oyununda zeka genellikle sura karakterinde işe yarayan bir efsun olarak bilinse de aslında tüm karakterler için gerekli olan bir özelliktir.

Metin2 zeka ne işe yarar denilince akla gelen ilk sura karakteridir. Zeka genellikle şaman ve sura için çok büyük etkiler sağlar. Genellikle beceri yeteneklerini doğrudan etkileyen bir efsundur. Şamanlarda kutsama ve saldırı becerisini güçlendirir. Sura karakterinde büyülü silahlarda ve karabüyü eğitimi becerilerini güçlendirir. Sura karakterlerinde büyülü silah dehşet becerisi zeka ile güçlendirilemez. Zeka efsunu belirli karakterler için çok önemli efsunlardan bir tanesidir. Bu efsun her karakter için o kadarda önemli sayılmaz. Sura veya şaman karakterini kullanıyor iseniz bu efsun size çok fazla yarayacaktır. Lycan karakterine de çok büyük etkiler gösterdiği de söylenmektedir. Zeka efsunu ile 1200 damge vuran skiliniz 1400 damge kadar olabiliyor. Zeka sura ve şamanlar için seçilen eğitim becerilerine göre değişkenlik gösteren bir efsundur. Şamanlarda kutsamalarda çok işe yaramaktadır. Sura karakterlerinde ise bilindiği gibi daha iyi damgeler atabilmek için kullanılır.

Metin2 zeka ne işe yarar sorusu sadece sura ve şaman karakterlerini kapamaktadır. Savaşçı ve Ninjalar için hiçbir şekilde fark yaratmaz aksine zarar bile olabilir. Kısaca özetleyecek olursak zeka efsunu bir tür saldırı efsunudur.

Tüm efsunları ve özelliklerini görmek için tıklayınız. 

 

Son olarak Metin2 simit ne işe yarar? isimli yazımızda, Metin2 oyununda ramazan simidinin ne işe yaradığına dair bilgi verdik. Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Metin2 zeka ne işe yarar? ( zeka efsunu ) hangi efsun ne işe yarar, metin2 de savaşçıda zeka ne işe yarar, metin2 de zeka ne işe yarar, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ve işlevleri, metin2 güç çeviklik zeka ne işe yarar, metin2 hangi efsun neye yara, metin2 şaman zeka ne işe yarar, metin2 savaşçı zeka ne işe yarar, metin2 savaşçılarda zeka ne işe yarar, metin2 silahta zeka ne işe yarar, metin2 sura zeka ne işe yarar, metin2 tüm efsunlar, metin2 zeka efsunu, metin2 zeka efsunu ne işe yarar, metin2 zeka ne işe yarar, metin2 zeka savaşçıda ne işe yarar, metin2 zeka veren itemler ne işe yarar, ne işe yarar, zeka ne işe yarar metin2 #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu #HangiEfsunNeIşeYarar, #Metin2DeSavaşçıdaZekaNeIşeYarar, #Metin2DeZekaNeIşeYarar, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarVeIşlevleri, #Metin2GüçÇeviklikZekaNeIşeYarar, #Metin2HangiEfsunNeyeYara, #Metin2ŞamanZekaNeIşeYarar, #Metin2SavaşçıZekaNeIşeYarar, #Metin2SavaşçılardaZekaNeIşeYarar, #Metin2SilahtaZekaNeIşeYarar, #Metin2SuraZekaNeIşeYarar, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2ZekaEfsunu, #Metin2ZekaEfsunuNeIşeYarar, #Metin2ZekaNeIşeYarar, #Metin2ZekaSavaşçıdaNeIşeYarar, #Metin2ZekaVerenItemlerNeIşeYarar, #NeIşeYarar, #ZekaNeIşeYararMetin2
Daha Fazlası>> Metin2 zeka ne işe yarar? ( zeka efsunu )

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )