Metin2 kan hapı ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Metin2 kan hapı ne işe yarar

Metin2 kan hapı ne işe yarar?


Metin2 kan hapı ne işe yarar, sorusunu soran binlerce arkadaşımıza bu sorunun cevabını vermek azda olsa zor demek doğru olur. Çünkü kan hapının çok az içeriği olup sadece kısaca açıklaması yapılmış olan bir itemdir. Genellikle yanlış statü verildiğinde onu geriye çevirebilmek için kullanıldığı bilinse de kafa karıştırıcı şekli ile çoğu kullanıcının kafasını bulandırmaktadır. Kan hapı her yerden elde edilebilecek bir item değildir. Kan hapı itemini düşürmek için kıskançlık metini, hırs metini ve katil metini kesmeniz gerekmektedir. Başka hiçbir metinden düşüremeyeceğiniz bu item boslarda da düşmektedir. Slotlardan kesinlikle düşmeyen kan hapı kestiğiniz ork reisinin sandığınından, dev çöl kaplumbağasının sandığından, dokuz kuyruk sandığından düşmektedir. Statüsünde yanlış bir seçim yapan kullanıcılar kan hapı itemini kullanmaktadırlar. Kan hapı itemi yalnızca 1 statünüzü geri çekebilmenize yarar. Yani yapmış olduğunuz yanlış kararlardan dönebilmek için birden fazla bos ve metin kesmeniz gerekmektedir. Oyunda en zor elde edilen itemlerden biride olsa gereksiz bir itemdir. Bu itemi değersiz kılan belki de herkesin oyunu bilmesidir. Herkesin oyunu bilmesi yanlış statü dağılımının olmamasına yol açmaktadır. Buda kan hapı iteminin daha da değersiz olmasını kılmaktadır.

Metin2 kan hapı ne işe yarar sorusunun cevabını bu makalemizde geniş olarak sizlere aktarmış bulunmaktayız. Metin2 kan hapı ne işe yarar sorusunu artık sizlere soranlara bu makaleden öğrendiklerinizi anlatabilirsiniz.

 

Son olarak Metin2 zeka ne işe yarar? ( zeka efsunu ) isimli yazımızda Metin2 oyununda zeka efsununun ne işe yaradığına dair bilgi verdik.

Metin2 kan hapı ne işe yarar? kan hapı, kan hapı ne işe yarar, kan hapı ne işe yarar metin2, kan hapı nedir, metin2, Metin2 kan hapı ne işe yarar, metin2 kan yapı ne işe yarar, metin2 tr kan hapı, Metin2 Türkiye, nedir #Metin2, #Metin2İtemler, #Metin2OyunKlavuzu Metin2, Metin2 İtemler, Metin2 Oyun Klavuzu #KanHapı, #KanHapıNeIşeYarar, #KanHapıNeIşeYararMetin2, #KanHapıNedir, #Metin2, #Metin2KanHapıNeIşeYarar, #Metin2KanYapıNeIşeYarar, #Metin2TrKanHapı, #Metin2Türkiye, #Nedir
Daha Fazlası>> Metin2 kan hapı ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )