Metin2 Log Hatası Çözümü ( TR - PVP )

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

metin2 log hatası

Metin2 Log Hatası Çözümü ( TR - PVP )


Metin2 Log Hatası çözümü aslında kolaydır. Çoğu oyuncu bu hata ile karşılaşır. Bu hata ile ilgili sizlere bugün geniş bir bilgilendirme yapacağız ve elimizden geldiği kadar tüm çözümleri sizlere sunacağız. Metin2 sistemleri aynı olduğu için Pvp ve TR serverlerinde bu uygulamaları yaparak çözüm sağlayabilirsiniz. Hem Private Serverlarda hem de Metin2 Türkiye serverlarında bu çözüm önerilerimizin tamamı etkili olacaktır.

Öncelikle Metin2 Log Hatası, birden fazla yöntemle çözülebilir ve bu hatanın birden fazla sebebi olabilir. Log tanımını yapacak olursak; "log", genel olarak internet ortamında "sistem kaydı" olarak geçmektedir. Yani bir sistemde olası hatalar ve olası durumlar "log" olarak raporlanır ve genellikle kayıt edildiği tablo ve dökümanların isimleri log tablosu veya log dökümanı şeklindedir. Yani aldığınız hata, bir hata raporudur. Bu hata raporunda yazılanlara dikkat ederek çözüme kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Genellikle log hatası aldığınız pencerede bu hata ile ilgili birkaç yazı yazar. Çünkü log pencereleri genelde hatayı rapor etmek için karşınıza çıkar. Bu pencerenin içerisinde belli dosya yolları bulunabilir. Eğer pencerede dosya yolu görünüyorsa ilgili dosyaya müdahale ederek çözüm sağlayabilirsiniz. Genellikle hasarlı dosyalar log hatası ile karşınıza pencere olarak çıkar ve dosyaların isimleri yazarak hatalı oldukları belirtilir. Bu hatalı dosyaları yenileri ile değiştirerek veya bu dosyaları silip (varsa) auto patcher aracılığıyla güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Yukarıda saydığımız işlemleri yapamıyorsanız sizlere birazdan anlatacağımız, genellikle hatanın sebebi olan dosyalarla ilgili vereceğimiz yönergeleri uygulayarak sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Metin2 Log Hatası Çözümü


Log hatasının çözümünü sizlere maddeler halinde anlatalım.

Kesin Çözüm
  • İlk olarak bu hatanın %100 çözüm şekli oyun klasörlerini orijinal hale getirmektir. Yani mevcut oyunu silerek oyunu sıfırdan kurarsanız problem kesin olarak çözülecektir.

  • Oyun klasörünü yenilediğiniz halde çözüm bulamadıysanız ve hata devam ediyorsa, güvenlik duvarınızı kapatarak oyuna tekrar girmeyi deneyin. Eğer olmuyorsa, güvenlik duvarını kapattıktan sonra oyunu tekrar kaldırıp kurun ve deneyin.

  • Yukarıdaki iki seçeneği denedikten sonra eğer çözüm bulamadıysanız "Alternatif çözüm" seçeneğine göz atınız. Eğer bu da olmuyorsa oyun taraflı sıkıntı mevcut olabilir. Oyun yönetimi ile iletişime geçin.

Alternatif Çözüm
  • Bu çözüm önerimizin sebebi oyunu kaldırıp tekrar yüklemekle uğraşmamak isteyenler içindir fakat kesin bir şekilde çözüm sağlar diyemeyiz.

  • Öncelikli olarak oyuna sağ tıklayarak "Uyumluluk sorunu gider" butonuna basıyoruz ve "Önerilen ayarlar" butonuna basarak, gelen ekranda "Sına" butonuna basarak oyunu başlatmaya çalışıyoruz. Eğer olmuyorsa;

  • Oyunun içerisinde bulunan "pack" klasörü içerisindeki "locale_tr.eix, locale_tr.epk, root.eix, root.epk" dosyalarını siliyoruz ve orijinallerini aynı dizine yüklüyoruz. Eğer outo patcher varsa auto patcher açarak otomatik güncelleme oluşmasını sağlayabilirsiniz.

  • "Pack" klasörünün içerisindeki dosyaları silip güncelledikten sonra da sonuç alamazsanız oyun klasöründe bulunan "pack" klasörünü tamamen silip yenisini yükleyin.

  • Eğer "pack" klasörünü sildikten sonra da hala hata alıyorsanız, "pack" klasörünü sildikten ve güncelledikten sonra oyunu açan .exe uzantısına tekrar sağ tıklayarak "uyumluluk sorunu gider" yapıyoruz ve "önerilen/varsayılan ayarlar" butonunu seçerek sına diyoruz. ( Bunu tekrar yapmamızın sebebi pack klasörünü yeniledikten sonra, packta olası hataların bulunmuş olma ihtimalidir. Eğer packta hata varsa ve giderilmişse, üzerine bilgisayarınız oyun ile uyumsuzsa burada bir seçeneği gözden kaçırmış olacaksınız. Bundan dolayı bu işlemi tekrar yapmanız çok önemlidir. )

  • Yukarıdaki tüm işlemleri uygulamanıza rağmen sonuç alamıyorsanız oyunu kaldırıp tekrar yükleyin. Orijinal halini yüklediğinizden emin olun.


 

Metin2 Log Hatası Çözümü ile ilgili birçok çözüm seçeneği sunduk. Yukarıdaki tüm çözüm seçeneklerini uygulamanız durumunda işe yaramıyorsa oyun yönetimi ile irtibat kurun ve destek alın. Umarız işinize yarayacaktır. Eğer beğendiyseniz ve işinize yaradıysa, emeğe saygı göstererek aşağıdan yıldız verin.

 

Son olarak Metin2 Biyolog Görevleri ve Ödülleri ( 2018 ) isimli yazımızda, Metin2 biyolog görevleri hakkında bilgi vermiştik ve tüm biyolog görevlerinin ödüllerinin ayrıntılarını sizler için sıralamıştık. Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Metin2 Log Hatası Çözümü ( TR - PVP ) log hatası çözümü metin2, log hatası metin2, metin2 3d log hatası, metin2 hs log hatası, metin2 log, metin2 log 3d graphics hatası çözümü windows 7, metin2 log çözümü, metin2 log hatası, metin2 log hatası çözümü, metin2 log hatası çözümü win7, metin2 log hatası win7, metin2 log hatası win8, metin2 log traceback hatası, metin2 log traceback hatası çözümü, metin2 pvp log hatası, metin2 pvp log hatası çözümü, metin2 pvp log hatası win7, metin2 tr log, metin2 tr log hatası, metin2 traceback hatası log, metin2 traceback log hatası #Metin2, #Metin2HatalarveÇözümleri Metin2, Metin2 Hatalar ve Çözümleri #LogHatasıÇözümüMetin2, #LogHatasıMetin2, #Metin23DLogHatası, #Metin2HsLogHatası, #Metin2Log, #Metin2Log3DGraphicsHatasıÇözümüWindows7, #Metin2LogÇözümü, #Metin2LogHatası, #Metin2LogHatasıÇözümü, #Metin2LogHatasıÇözümüWin7, #Metin2LogHatasıWin7, #Metin2LogHatasıWin8, #Metin2LogTracebackHatası, #Metin2LogTracebackHatasıÇözümü, #Metin2PvpLogHatası, #Metin2PvpLogHatasıÇözümü, #Metin2PvpLogHatasıWin7, #Metin2TrLog, #Metin2TrLogHatası, #Metin2TracebackHatasıLog, #Metin2TracebackLogHatası
Daha Fazlası>> Metin2 Log Hatası Çözümü ( TR - PVP )

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )