2 (iki) Kat Eşya Düşürme Şansı Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

2 (iki) kat eşya düşürme şansı


2 (iki) kat eşya düşürme şansı efsunu ne işe yarar?


2 (iki) kat eşya düşürme şansı efsunu oyun içerisinde oyuncular için gerçekten çok önemli bir konumdadır. Bunun sebebi oyuncular eşya düşürmek istediklerinde bu efsuna çok ihtiyaç duyarlar çünkü efsunu eşyalarımızda bulundurduğumuzda yaratık öldürdüğümüzde yaratıktan eşya düşürme şansımız iki kat artabiliyor. Artabiliyor çünkü bu da bir şans. Yani kesin olarak iki kat artıyor diye bir şey yok sadece iki kat eşya düşürme şansına sahip oluyorsunuz. Bu efsunun oranı ne kadar fazla olursa 2 kat eşya düşürme şansı efsununun etkin olması için şansınız o kadar yüksek olur.

 
  • 2 (iki) kat eşya düşürme şansı efsunu size iki kat eşya düşürme şansı tanır. Eğer bu efsunun oranı yüksek olursa bu şansın etkin olma olasılığı da artar.

  • Metin2 Türkiye ile birlikte tüm oyunlarda kullanılabilir. TR-PVP farkı gözetmeksizin bu efsunu kullanabilirsiniz.

  • Efsun şans efsunudur. Efsun kesin olarak etkin olacak diye bir şey yoktur.


 

Sonuç olarak;

Eşya ( item ) kazanabilmek için bu efsunu kullanırsanız daha fazla item kazanırsınız. Unutmayın bu efsun şans efsunudur. Oranı ne kadar yüksek tutarsanız bu efsunun etkin olma olasılığı da o kadar artar. Kesin olarak etkin olma gibi durumu yoktur. Bunları göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

2 (iki) Kat Eşya Düşürme Şansı Efsunu ne işe yarar? metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 eşya düşürme şansı, metin2 iki kat eşya düşürme şansı, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2EşyaDüşürmeŞansı, #Metin2IkiKatEşyaDüşürmeŞansı, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar
Daha Fazlası>> 2 (iki) Kat Eşya Düşürme Şansı Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )