Gta Sa-mp Nedir? Nasıl Oynanır?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Gta Sa-mp Nedir? Nasıl Oynanır?


Gta Sa-mp Nedir ? Nasıl Oynanır ?

Gta san andreas serisi çıktıktan sonra multiplayer yani çoklu oyunculu sistemi tasarlandı. Bu sistem sayesinde gta san andreas oynayan arkadaşlarımız karşılıklı gta san andreas oynayabilme şansını yakaladı. Gta san andreas multiplayer serisi bir çok gta serisine kısa zamanda fark atmayı başardı. Gta san andreas kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği çoklu oyunculu mod kısa sürede milyonlarca kişi tarafından indirildi. Oyun git gide popüler bir hal alınca bir çok Türk serveri açıldı. Açılan Türk serverlerine yoğun bir ilgi gösterildi. İlerleyen zamanlarda gelen objeler ile yeni maplar yapılmaya başlandı. Bu maplar sayesinde bir çok oyun modu geldi. Bu modlar isimlendirilerek gta sa-mp sevenlere sunuldu. Bu modlar ; gerçek hayat, eğlence oyunu, zombi modu vb. bir çok isimlendirilmeler oldu. Gta sa-mp serverlerin bir çok oyun modu seçeneği ile daha fazla oyuna ısınması sağlandı.

Gta Sa-mp Nedir? Nasıl Oynanır? Her serverin kendine ait bir ip adresi olup farklı farklı isimler ile sizlere sunulur. Her serverin adminleri ve yardımcı adminleri bulunmaktadır. Küfür eden veya hile ile oynayan oyuncuları tespit edip banlama yetkileri bulunmaktadır. Ayrıca eğlence modu olan serverlerde etkinlik yapabilme yetkisi olan adminler kazananlara score ve para ödülü vermektedir. Bir çok etkinlik yapılan eğlence modlarında bir çok eğlenceli etkinlik bulunmaktadır. Bir çok kullanıcının katıldığı etkinliklerde kıyasıya rekabet ortamı oluşur. Gta sa-mp serverlerine girebilmek için clienti kurup oyuna girmeniz yeterli olacaktır.

 

Son olarak Metin2 Cadılar Bayramı Etkinlikleri Takvimi ( Halloween ) isimli yazımızda Metin2 oyununda Cadılar Bayramı Etknlikleri hakkında bilgi vermiştik. Daha fazlası için diğer kategorilerimizi inceleyebilirsiniz.

Gta Sa-mp Nedir? Nasıl Oynanır? andreas, çete, en, gate, gta, güncel, helix, multiplayer, naıl, nasıl, nedir, oynanır, oyun, sa-mp, san, team #SanAndreasMultiplayer San Andreas Multiplayer #Andreas, #Çete, #En, #Gate, #Gta, #Güncel, #Helix, #Multiplayer, #Naıl, #Nasıl, #Nedir, #Oynanır, #Oyun, #SaMp, #San, #Team
Daha Fazlası>> Gta Sa-mp Nedir? Nasıl Oynanır?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )