Sersemlik Karşısında Bağışıklık Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

sersemlik karşısında bağışıklık


Sersemlik Karşısında Bağışıklık Efsunu ne işe yarar?


Sersemlik Karşısında Bağışıklık efsunu oyun içerisinde sizlere sersemlik bağışıklığı sağlar. Genel olarak tüm oyuncular tarafından tercih edilen efsunlardan bir tanesidir. Özellikle Savaşçı karakterlerinin iki beceri türünde bulunan Hamle ve Kılıç Darbesi becerilerindeki sersemletme şansı özelliğini etkisiz hale getirir. Bu sebepten dolayı oyuncular tarafından sık şekilde kullanılır. Her ne kadar kesin olarak bağışıklık sisteminin çalışacağı söylense de bu efsunun kesin olarak absorbe etme gibi bir durumu yoktur. Bazen ıskalama gibi durumlar söz konusu olabilir. Bundan dolayı bu konuda kesin bir şekilde bağışıklılık sağlayacak diye bir kaide yoktur.

 
  • Metin2 Türkiye oyunu içerisinde sersemlik karşısında bağışıklılık sağlar.

  • Oyunculardan ve yaratıklar tarafından gelen sersemletici ataklara karşı sizi korur.

  • Private Serverlar yani Pvp Serverlarda bug durumu bulunduğundan dolayı %100 etki göstermez. Bazı oyuncular tarafından Metin2 Türkiye’de de bu efsunun %100 olarak çalışmadığı belirtilmektedir. Fakat oyun yönetimi tarafından bu konuda net açıklama yapılmamıştır.

  • %100 olarak sağlamasa dahi %90-99 civarında bir bağışıklık sağlaması dahi çok iyi bir orandır ki bu oran rahatlıkla çalışmaktadır.


 

Sonuç olarak;

Tüm karakterlerinizi Sersemletme Şansı efsununa karşı korur ve size sersemletici darbe atanların hepsine karşı koruma sağlar. Bundan dolayı savaşta sersemlemenizi önler ve savaşı kazanmanızı sağlar.

 

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

 

Sersemlik Karşısında Bağışıklık Efsunu ne işe yarar? efsun, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar, sersemlik karşısında bağışıklık, sersemlik karşısında bağışıklık efsunu #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #Efsun, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar, #SersemlikKarşısındaBağışıklık, #SersemlikKarşısındaBağışıklıkEfsunu
Daha Fazlası>> Sersemlik Karşısında Bağışıklık Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )