Metin2 Reload a kodu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Metin2 Reload a


Metin2 Reload a kodu ne işe yarar?


Metin2 Reload a kodu, diğer bir ismi ile yenileme kodu diyebiliriz. Metin2 oyununda oyun yöneticisi yani sizin de söyleyeceğiniz gibi GM yani Game Masterler için bir çok oyun kodu yapılmıştır. Bu kodlar oyunun daha kolay şekilde yönetilmesine yardımcı olan komutlardır. Bu gün sizlere Metin2 oyununda reload a kodu ne işe yarar onu anlatacağım. Reload a kodu admin güncelleme kodu olarak adlandırılır. Oyun yöneticileri servera yani oyuna güncelleme yaptığı zaman bu kod ile belli başlı güncellemeleri reboot atmadan oyuna geçirmek için yapmış olduğu komuttur. Yani reboot gerekmeden reload a komutu ile bir kullanıcıyı veya arkadaşınızı GM yapabilirsiniz. Yapmış olduğunuz bir çok güncellemeyi reboot gerekmeden bu kod ile güncellemeleri oyuna aktarabilmeniz bu komut ile mümkün kılınmıştır. Bir çok Metin2 pvp server kuran arkadaşlarımız bu komutu bilmediği için servere defalarca reboot atıp bir çok Metin2 kullanıcısını kaybetmektedir. Bu kod ile reboot ihtiyacınız azalacak serverinizdeki oyuncu kitlenizde düşüş yaşamayacaktır. Bu yüzden arkadaşlar reload a komutu ile bir çok işiniz kolaylaşacak artık daha kolay güncellemeler yapabileceksiniz.

Kısa olarak sizlere bilgi verecek olursak;
  • Metin2 Reload a kodunu oyun içerisinde yazdığınızda oyundaki tüm adminler güncellenir.

  • Adminliğiniz güncelleme sebebiyle gidebilir, kodu kullanırken dikkat edin.

  • Adminliğin gitemesi durumunda oyuna reboot atmanız gerekebilir.

  • Reload a kodu veritabanındaki tüm adminleri oyuna yansıtır ve oyunda güncelleme sağlar. Adminlerin oyun içerisinde aktif olmasını sağlar.


 

Son olarak Metin2 TR Auto Login M2Mod ( Otomatik Giriş ) 2017 isimli yazımızda Metin2 oyununda nasıl oto giriş yapacağınıza dair bilgi verdik. Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Metin2 Reload a kodu ne işe yarar? a, game master, gm, güncelleme, işe, kod, kodu, komut, komutları, metin2, ne, oyun, pvp, reboot, reload, reload a, server, yapma, yarar, yönetici #Metin2, #Metin2GMKodları, #Metin2OyunKlavuzu Metin2, Metin2 GM Kodları, Metin2 Oyun Klavuzu #A, #GameMaster, #Gm, #Güncelleme, #Işe, #Kod, #Kodu, #Komut, #Komutları, #Metin2, #Ne, #Oyun, #Pvp, #Reboot, #Reload, #ReloadA, #Server, #Yapma, #Yarar, #Yönetici
Daha Fazlası>> Metin2 Reload a kodu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )