Metin2 Gameguard İnitiail Error Hatası Çözümü

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Metin2 Gameguard İnitiail Error

Metin2 Gameguard İnitiail Error Hatası Çözümü


Metin2 Gameguard İnitail Error Hatası ile başı dertte olan bir çok arkadaşımız olabilir. Bu sebepten dolayı sizlere bu hatayı nasıl çözeceğinize dair ayrıntılı bilgi vereceğiz. Genel olarak bu hatayı alan kullanıcıların bu hatayı almalarının sebebi oyun dosyalarındaki bozulmalardır. Hata ekranı karşımıza çıktığında "GameGuard has initial error. Please kill other conflict programs and restart game." şeklinde bir yazı barındırıyor. Tabi ki bu yazının ne anlama geldiğini pek çoğumuz bilmiyor. Öncelikle yazının Türkçe'sini anlayalım. Kısaca yazıda diyor ki; Gameguard bir hata ile karşılaştı, lütfen programı sonlandırın ve oyunu yeniden başlatın diyor. Şimdi bunu yapalım ama dosyalarda bozukluk varsa otomatik olarak bu hatayı tekrar alacağız. Bundan dolayı sizlere bu hatadan nasıl kurtulacağınıza dair anlatım yapacağız.

Metin2 GameGuard İnitiail Error Hatasının Çözümü Nasıl Yapılır?


Hemen sizlere bu hatayı nasıl çözebileceğinize dair bilgilendirmeyi madde madde olacak şekilde yapalım.
  • Öncelikli olarak oyunu tamamen kapattığımızdan emin olmamız lazım. Oyun kapalı değilse kapatalım ve görev yöneticisinden oyunun arka planda çalışıp çalışmadığını kontrol edelim. Eğer çalışıyorsa oyunun işlemini görev yöneticisi aracılığı ile sonlandıralım.

  • Ardından Görev Yöneticisini tekrar açalım ve orada bulunan, isimleri iProtect ve GameGuard ile başlayan veya biten tüm uygulamaları sonlandıralım.

  • Uygulama sonlandırma işlemini yaptıktan sonra Metin2 klasörümüzü açalım ve burada bulunan GameGuard klasörünü tamamen silelim.

  • Silme işlemini gerçekleştirirken karşımıza eğer "Bu uygulama başka program tarafından kullanılıyor." şeklinde bir engel çıkıyorsa bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yani kısaca klasör silme işleminde hata alıyorsanız uygulama hala çalışıyor demektir. Fazla uğraşmamak için bilgisayarı yeniden başlatırsanız zaten uygulama sonlanmış olacaktır ve bilgisayar yeniden açıldığında GameGuard klasörünü silebilirsiniz.

  • Silme işlemini başarıyla tamamladıktan sonra oyunun Auto Patcher yani Launch uygulaması ile oyunu başlatalım ve varsa eksik dosyaların yüklenmesini bekleyelim. Dosyalar yüklendikten sonra oyunu başlat diyelim ve bir süre sonra göreceksiniz ki oyun başlamadan önce sol veya sağ üst köşede GameGuard yüklemesi yapılıyor. Bu yüklemenin tamamlanmasını bekleyin. Bu yükleme işlemi sildiğiniz GameGuard dosyasının yükleme işlemidir ve o dosyanın yeniden yüklendiğini gösterir.

  • Dosya yeniden yüklendikten sonra oyun başarılı bir şekilde açılacaktır.


 

Metin2 GameGuard İnitiail Error hatasının çözümü hakkında sizlere bilgi verdik. Bu sayede Metin2 Hile kullanırken sorun yaşamayacaksınız. Bu konuda farklı bir sorun yaşamanız durumunda lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Tüm sorunlarınızı yorum yaparak bizlere iletebilirsiniz. Sizlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız. Kendinize iyi bakın. Görüşmek dileğiyle, iyi oyunlar.

Son Olarak


Son olarak Hayvanlara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar? isimli yazımızda Metin2 Hayvanlara Karşı Güçlü efsunu hakkında ayrıntılı bilgi vermiştik, daha fazla efsun ve bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kendinize iyi bakın.

Metin2 Gameguard İnitiail Error Hatası Çözümü game guard hata çözümü, gameguard, gameguard hata çözümü, gameguard hatasının çözümü, gameguard initiail error, hatası çözümü, iProtect, metin2, Please kill other conflict, programs and restart game #Metin2, #Metin2HatalarveÇözümleri Metin2, Metin2 Hatalar ve Çözümleri #GameGuardHataÇözümü, #Gameguard, #GameguardHataÇözümü, #GameguardHatasınınÇözümü, #GameguardInitiailError, #HatasıÇözümü, #IProtect, #Metin2, #PleaseKillOtherConflict, #ProgramsAndRestartGame
Daha Fazlası>> Metin2 Gameguard İnitiail Error Hatası Çözümü

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )