Metin2 Sermaye Taskbar ( C++ )

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Metin2 Sermaye Taskbar

Metin2 Sermaye Taskbar ( C++ )


Metin2 Sermaye Taskbar, diğer ismi ile yang ve won göstergesi de diyebiliriz. Genel olarak Metin2 Türkiye'de yayınlandıktan sonra oyuncuların çok fazla ilgisini çekmeye başlamıştır. Önceleri bildiğimiz üzere yang gösterge kısmı tamamen envanter ile bağlantılı şekildeydi. Bu bölüm Metin2 Türkiye'de bu sene itibari ile ayrıldı ve her iki kısım farklı şekilde gösterime girdi. Yukarıdaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi envanter ve taskbar ayrı şekilde açılıp kapanabiliyor.

Bu durum aslında oyuncuların hoşuna gitmese de bazı oyuncular tarafından da olumlu karşılanıyor. Özellikle sade olan görünümün ikiye ayrılması bazı oyuncular için karmaşıklık yaratsa da bazı oyuncular için daha olumlu karşılanıyor. Tabi ki bu tamamen oyuncuların beğenileri ve arzuları ile ölçülecek bir durumdur. Bu konuda bizim pek fazla yorum yapmamız aslında doğru değil. Fazla uzatmadan bu eklentinin kurulumu hakkında bilgi verelim.

KURULUM


  • Öncelikle aşağıdaki linkte bulunan dosyaları indiriyoruz.

  • Dosya klasör isimlerine göre hepsini packlara ekliyoruz.

  • Aslında yapacağımız işlem tamamen bundan ibaret.

  • Pack işlemini yaptıktan sonra sistemi sorunsuz şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.


 

Daha fazlası için sitemizin diğer kategorilerine göz atabilirsiniz. Bunun dışında olası sorunlarınız olursa yorum yapabilir veya sitemiz aracılığı ile bizlere mesaj gönderebilirsiniz. Yorumlarınızı eksik etmeyin. İyi oyunlar.

İNDİRME LİNKLERİ


İNDİR ( Dosya.Co )


 

Son olarak Metin2 Şifreli Kule Sistemi 2017 isimli yazımızda Metin2 Şifreli Kule Sistemi hakkında bilgi verdik ve bu sistemin nasıl kurulacağına dair dosyaları paylaştık.

Metin2 Sermaye Taskbar ( C++ ) metin2 sermaye butonu, metin2 sermaye göstergesi, metin2 sermaye sistemi, metin2 sermaye taskbar, metin2 şifreli kule, metin2 şifreli kule sistemi, metin2 won göstergesi, metin2 yang göstergesi #Metin2, #Metin2C++, #Metin2PrivateServerKurulumu Metin2, Metin2 C++, Metin2 Private Server Kurulumu #Metin2SermayeButonu, #Metin2SermayeGöstergesi, #Metin2SermayeSistemi, #Metin2SermayeTaskbar, #Metin2ŞifreliKule, #Metin2ŞifreliKuleSistemi, #Metin2WonGöstergesi, #Metin2YangGöstergesi
Daha Fazlası>> Metin2 Sermaye Taskbar ( C++ )

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )