Exp Bonus Şansı Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Exp Bonus Şansı


Exp Bonus Şansı Efsunu ne işe yarar?


Exp Bonus Şansı normalde private server kullanıcıları tarafından pek fazla tercih edilmese de Metin2 Türkiye oyununda çok fazla talep edilen bir efsundur. Çünkü bu efsun sizlere yaratıklardan gelen exp miktarını arttırır ve daha hızlı seviye atlamanızı sağlar. Hızlı şekilde seviye atladığınızdan dolayı çok hızlı şekilde gelişim gösterirsiniz ve özellikle yeni açılan serverlarda çok hızlı boy gösterebilir ve liderliğinizi ilan edebilirsiniz. Oyun içerisinde çok sık kullanılmasa da sürgün mağarasında yüksek level karakterler tarafından sürekli olarak aranmaktadır ve kullanılmaktadır. Çünkü yüksek seviyedeki karakterlerin kasılması çok zordur. Bu sebepten dolayı bu efsunları kullanarak hızlı şekilde seviye atlamaya çalışırlar. Bu efsunun özelliği kazandığınız exp miktarını şansa bağlı olarak arttırmasıdır. Yani kesin olarak gelen exp miktarını arttırmaz.
  • Hızlı bir şekilde seviye almanızı sağlar, yaratıklardan gelen exp miktarını efsunun oranına göre şansa bağlı olacak şekilde arttırır. Kesin olarak exp miktarı artmaz. Sadece şansa bağlı olarak artış sağlanır.

  • Bu efsun Metin2 Private Serverlarda kullanılmaz. ( Kolay olduğu için, yine de zor serverlerde tercih edilebilir. )

  • Private Serverlarda yaratık miktarının kesilmesini azaltacağından dolayı kazanılacak yang oranını azaltır, bundan dolayı para kasacaklara önerilmez.


 

Sonuç olarak;

Exp Bonus Şansı efsunu hakkında bilgi verdik. Oyuncuların akıllı şekilde ve mantıklı şekilde seçmeleri gereken bir efsundur. Özellikle pvp serverlarda belirttiğimiz gibi ayrıntılara çok dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bu serverlarda oyuncular bazen yang kasmak için kullanabiliyorlar. Bundan dolayı sıkıntılar yaşamamanız için bu konuya dikkat etmeniz lazım.

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

Exp Bonus Şansı Efsunu ne işe yarar? efsun, exp bonus, exp bonus şansı, exp bonus şansı efsunu, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #Efsun, #ExpBonus, #ExpBonusŞansı, #ExpBonusŞansıEfsunu, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar
Daha Fazlası>> Exp Bonus Şansı Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )