Metin2 Yılbaşı Eventleri ( Etkinlikleri ) 2017-2018

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

metin2 yılbaşı eventleri


Metin2 Yılbaşı Eventleri ( Etkinlikleri ) 2017-2018


Metin2 Yılbaşı Eventleri her yıl yapılıyor. Bildiğimiz üzere her sene Metin2 oyunu yılbaşından önce etkinlikler düzenlemektedir ve yeni yıla etkinlik planları hazırlanmaktadır. Bu sene oyuncuların en merak ettiği konulardan bir tanesi de Aralık ayında yani yılbaşında yapılacak olan etkinlikler olacaktır muhakkak. Tabi ki bunu bizler de en az sizin kadar merak ediyoruz. Oyun yönetimi bu konuda net bir açıklama yapmamış olsada çok yüksek bir ihtimal dahilinde bu hafta yapılan bakımla oyuna yılbaşı hazırlıkları için gereken sistemler yüklendi ve kullanıma hazır durumda.

Metin2 Yılbaşı Etkinlikleri


Metin2 Aralık ayı etkinlikleri şu anda net olarak ne yönde yapılacak bilinmiyor fakat bazı planlar şimdiden yayınlanmış durumda. Ayrıntıları aşağıdan bulabilirsiniz. Gerçek şu ki şimdiden bakım planlarında bu durum gerçekleşmişse, yüksek ihtimalle bu hafta içinde, yani 1-7 Aralık 2017 tarihleri civarında oyun yönetiminden etkinlik takviminin tamamı gelecektir. Bu takvime göre etkinlikler şimdiden başlayacaktır. Bizim tahminimizce, uzun süreli etkinliklerde bazı droplar açılabilir. Ek olarak yılbaşı etkinlikleri için metin2 hile arayanlar sitemizde biraz gezinebilirler.

Etkinlikler


İlk olarak açıklanan etkinlik Ruh Sistemi Eventi oldu. Bu eventin nasıl olduğuna dair sizlere bir açıklamada bulunacağız.
  • Ruh Sistemi Eventi


Öncelikli olarak eventten faydalanmak için Ah-Yu'ya gidilmesi gerekiyor. Ah-Yu'ya gittikten sonra Ah-Yu sizlere bir değerli ruhlar sandukası isimli bir nesne verecek. Bu sandukaların içinden kızıl rüya ve mavi gök isimli iki ruh çeşidi bulunacak. Bunları kullanarak ( Rüya Ruhu : Saldırı Hasarı Arttırır - Gök Ruhu : Beceri Hasarını Arttırır. ) ekstra bonuslar kazanabilirsiniz. Bu sandıkları eğer açmazsanız; 24 saat sonra yok olurlar. ( Etkinlik Süresi : 06.12.2017 16:00 - 19.12.2017 16:00 )

 

Son olarak PUBG nedir, hakkında bilgi, nasıl indirilir? isimli yazımızda PUBG oyununun nasıl indirilebileceği hakkında bilgi verdik. Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Metin2 Yılbaşı Eventleri ( Etkinlikleri ) 2017-2018 kızıl rüya, mavi gök, Metin2 aralık ayı etkinlikleri, metin2 etkinlikler, metin2 eventler, metin2 yılbaşı ağacı, metin2 yılbaşı etkinlikleri, metin2 yılbaşı event ne zaman, metin2 yılbaşı eventleri, PUBG nedir #Metin2, #Metin2GüncelHaberlerveEtkinlikler Metin2, Metin2 Güncel Haberler ve Etkinlikler #KızılRüya, #MaviGök, #Metin2AralıkAyıEtkinlikleri, #Metin2Etkinlikler, #Metin2Eventler, #Metin2YılbaşıAğacı, #Metin2YılbaşıEtkinlikleri, #Metin2YılbaşıEventNeZaman, #Metin2YılbaşıEventleri, #PUBGNedir
Daha Fazlası>> Metin2 Yılbaşı Eventleri ( Etkinlikleri ) 2017-2018

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )