Clash Royale 9. Seviye Deste ( Saldırı & Savunma )

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Clash Royale 9. Seviye Deste

Clash Royale 9. Seviye Deste ( Saldırı & Savunma )


Bugün sizlere Clash Royale 9. Seviye Deste tanıtımı yapacağız. Bildiğimiz üzere Clash Royale oyununda destelerin seçimi gerçekten çok önemlidir. Doğru şekilde savunma ve saldırı yapmak her zaman için bizlere büyük avantajlar sağlayacaktır. Bugün bunun önemine çok güzel bir deste ile değineceğiz ve hem saldırı hem de savunma yapabilecek bir desteyi size tanıtacağız.

Destemizin fotoğrafı aşağıdadır.



4.4 iksir ortalamasına sahip olan destemizde ilk olarak P.E.K.K.A bulunuyor. Clash Royale 9. Seviye Deste ayrıntılarını isterseniz tek tek sizinle ayrı başlıklar altında paylaşalım.

Deste Hakkında Bilgi ve Stratejik Kullanım


P.E.K.K.A

P.E.K.K.A bu destede hem savunma görevi görüyor hem de saldırının en büyük kartlarından bir tanesi. P.E.K.KA'yı saldırı esnasında öne sürerek arkasından Cadı'yı göndererek hem P.E.K.K.A'ya yapılabilecek olan İskelet Ordusu saldırılarını önlemiş oluruz, hem de havadan etkili şekilde gelecek Minyon Sürüleri'ne karşı etkin savunma sağlamış oluruz. Ek olarak karşı taraftan gelecek yüksek cana sahip olan yer saldırılarına karşı etkin savunma aracı olarak P.E.K.K.A kullanılabilir.

Elektro Büyücü

Destenin kilit kartlarından bir tanesi diyebiliriz. Özellikle Felaket Kulesi ve Cehennem Ejderhası gibi kartlara karşı ciddi derecede savunma sağlayabilecek olan bu kart P.E.K.K.A'nın savunmasında etkili rol oynayacaktır. Ek olarak rakip Büyücü'nün üzerine bırakıldığında ciddi etki sağlamaktadır, bunun dışında İskelet Ordusu üzerine bırakıldığında hepsini yok edebilme özelliğine sahiptir.

Valkür

Destede destekleyici olarak kullanılmaktadır. İsteğe göre farklı kart seçimi yapılabilir. Destede genel olarak P.E.K.K.A saldırısı öncesi önden gönderilerek rakipteki kartlar üzerinde yoklama yapılır veya önceden gönderilerek P.E.K.K.A'nın alacağı hasarı minimum düzeye indirir. P.E.K.K.A ne kadar fazla hayatta kalırsa oyunu kazanma olasılığınız o kadar artar.

Cadı

Yer saldırılarında P.E.K.K.A'nın ardından gönderilerek kendisine arkadan savunma sağlanır. Önden gelecek olan Minyon ve İskelet Ordusu saldırılarına karşı etkili savunma sağlayabilir.

İskelet Ordusu

Etkin savunma kartı olan İskelet Ordusu özellikle tek rakibe hedeflenen yüksek hasar veren yer rakiplerine karşı çok ciddi savunma sağlar. Rakibin dikkatini dağıtmanız durumunda çok etkin saldırı kartı olarak da kullanılabilir.

Alev Topu

Etkili savunma ve saldırı kartı olan Alev Topu özellikle Taç Kulelere karşı ciddi şekilde saldırı olanağı sağlar. Son saniyelerde canı çok az kalan Taç Kulelerini devirerek sizlere etkin galibiyet kazandırabilir.

Oklar

Etkili savunma kartı olan Oklar özellikle İskelet Ordusu'na karşı çok ciddi savunma sağlar. Direkt olarak yok ettiği gibi Alev Topu ile birlikte kullanılması durumunda diğer rakiplere ve Taç Kulelerini mağlup etmede destek sağlayabilir. Ana kartınızı savunmada kullanmak için etkili bir karttır.

Minyon Sürüsü

Son olarak en etkili kartlardan bir tanesi olan Minyon Sürüsü'ne sonunda geldik. Bu kart gerçekten çok fazla hasar verebilmektedir. Zayıf noktalarından bir tanesi Oklar ve Büyücü'dür. Bu ikisinden sıyrılabilirseniz özellikle Taç Kulelere ve yerdeki tek hedefe odaklanan öldürücü rakiplere çok ciddi hasarlar verebilirsiniz. P.E.K.K.A'nın ardından kullanım sağlayarak rakibin ana kartınıza hasarını düşürebilirsiniz.

Son Olarak


Paylaştığımız Cash Royale 9. Seviye Deste bu şekilde. Umarız destemizi beğenirsiniz. Hem saldırı hem de aynı anda savunma yapabileceğiniz bu desteyi doğru kullanırsanız çoğu savaşı galibiyetle sonuçlandırır seviyenizi kolay şekilde arttırabilirsiniz. Unutmayın ki bir desteyi doğru şekilde kullanmak, o desteye hakim olmak oyunun kaderini değiştirir. Deste ne kadar iyi olursa olsun, desteyi tanımıyorsak kazanmak bira zor olacaktır. Yorum yapmayı ve destek olmak için paylaşmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın.

 

Son olarak Clash Royale oyunu nedir, nasıl oynanır? isimli konumuzda Clash Royale hakkında bilgi verdik. Konumuza göz atmak isterseniz konunun ismine tıklamanız yeterli olacaktır.

Clash Royale 9. Seviye Deste ( Saldırı & Savunma ) 11. arena, 8. seviye, 9. seviye, Alev Topu, Cadı, clash of royale, Clash Royale, clash royale 9 seviye deste, deste, deste paylaşımı, Elektro Büyücü, İskelet Ordusu, Minyon Sürüsü, Oklar, P.E.K.K.A, strateji, Valkür #ClashRoyale, #Oyunlar, #SaldırıDesteleri Clash Royale, Oyunlar, Saldırı Desteleri #11Arena, #8Seviye, #9Seviye, #AlevTopu, #Cadı, #ClashOfRoyale, #ClashRoyale, #ClashRoyale9SeviyeDeste, #Deste, #DestePaylaşımı, #ElektroBüyücü, #İskeletOrdusu, #MinyonSürüsü, #Oklar, #PEKKA, #Strateji, #Valkür
Daha Fazlası>> Clash Royale 9. Seviye Deste ( Saldırı & Savunma )

Yorumlar

  1. Clash Royale 9. Seviye Deste ( Saldırı And Savunma ) >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Clash Royale 9. Seviye Deste ( Saldırı And Savunma ) >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Clash Royale 9. Seviye Deste ( Saldırı And Savunma ) >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK FI

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )