Yavaşlatma Karşısında Bağışıklık Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

yavaşlatma karşısında bağışıklık


Yavaşlatma Karşısında Bağışıklık Efsunu ne işe yarar?


Yavaşlatma Karşısında Bağışıklık efsunu oyun içerisinde yavaşlatma efsununa karşı etkilidir. Sersemlik Karşısında Bağışıklılık efsununda olduğu gibi bu efsunda da yavaşlatmaya karşı etkili bağışıklılık bulunmaktadır. Bundan dolayı karakterlerden ve diğer yaratıklardan gelecek tüm yavaşlatma ataklarına karşı sizi korur ve sizi yavaşlatmaktan alıkoyar. Bu efsun özellikle Örümcek Zindanında çok fazla işe yaramaktadır. Bunun dışında oyuncular tarafından pek kullanıldığı söylenemez çünkü oyuncuların çok büyük bir kısmı bu efsunu gereksiz görmektedir. Rakipten kaçış için çok fazla etkili olsa da Metin2 Private Serverlarda hız problemi bulunmadığından dolayı neredeyse hiç tercih edilmez ama Metin2 Türkiye oyununda hız ile ilgili sorunlar olduğundan dolayı Metin2 Türkiye’de tercih edilebilecek bir efsundur.

 
  • Metin2 Private Serverlarda genel olarak kullanımı sağlanmaz.

  • Yavaşlatma ataklarına karşı bağışıklık sağlar.

  • Metin2 Türkiye oyununda pek fazla kullanımı olmaz. Bunun sebebi Private Serverlarda hız potları ve rüzgâr ayakkabılarının ücretsiz olmasıdır. Metin2 Türkiye oyununda bu iksirler ve ayakkabılar çok zor bulunmaktadır hatta ayakkabılar nesne markette ücretli olarak satılmaktadır.


 

Sonuç olarak;

Karakterlerinizi her türlü yavaşlatma ataklarından koruyacak olan Yavaşlatma Karşısında Bağışıklılık efsunu sizin için önerilebilecek efsunlardan bir tanesidir.

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

Yavaşlatma Karşısında Bağışıklık Efsunu ne işe yarar? efsun, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar, yavaşlatma karşısında bağışıklık, yavaşlatma karşısında bağışıklık efsunu #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #Efsun, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar, #YavaşlatmaKarşısındaBağışıklık, #YavaşlatmaKarşısındaBağışıklıkEfsunu
Daha Fazlası>> Yavaşlatma Karşısında Bağışıklık Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )