GameGuard Detects GameHack (v6877++) Hata Çözümü

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

GameGuard Detects GameHack (v6877++)

GameGuard Detects GameHack (v6877++) Hata Çözümü


GameGuard Detects GameHack (v6877++) hatası oyun içerisindeki en çekilmez hatalardan bir tanesidir. Bu hata yüzünden gerçekten başı dertte olan bir çok oyuncu arkadaşımız var. Bu hata yüzünden oyuna giremeyen arkadaşlara yardımcı olmak için bu konuyu yazıyoruz. Metin2 oyununda genelde bir çok oyuncunun başına gelebilir. Ama korkmayın! Artık bu hatayı rahatlıkla çözebileceksiniz. Öncelikli olarak bu hatayı çözebilmek için birazcık bilgisayara hakim olmanız lazım ve programların kullanımı hakkında bilgi sahibi olmanız lazım. Sizlere bir program vereceğiz ve bu program aracılığı ile artık bu hatadan kurtulacaksınız!

Metin2 GameGuard Detects GameHack (v6877++) Hatası Nasıl Çözülür?


İlk başlarda kulağa gerçekten çok kötü gelen bu hatanın çözümü çok basit! Hemen anlatıma geçelim.
  • Öncelikli olarak ekte vermiş olduğumuz dosyayı indirmeniz şart olacaktır. Bu dosyayı indirdikten sonra 64x klasöründeki "Process Hacker" programını çalıştırın. Bu programı yönetici olarak çalıştırmanız çok önemli. Programı yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

  • Ardından Metin2 klasörümüze giriyoruz ve oyunu başlatıyoruz. Oyunu başlattığımız andan itibaren oyun dosyaları yüklenecek ve bir süre sonra oyun ekranı karşımıza çıkacaktır. Oyuna girdiğinizde bu hata direkt olarak karşınıza çıkacağından oyuna girmiyoruz.

  • Oyun ekranında giriş işlemi yapmadan önce açmış olduğumuz "Process Hacker" programımızı ekrana getiriyoruz ve bu programın görev kısmında "GameMon64.des ve GameMon.des" dosyalarını buluyoruz ve sağ tıklayarak suspend diyoruz.

  • Suspend işlemini gerçekleştirdikten sonra oyuna giriş yapıyoruz ve bu hatadan kurtuluyoruz ve oyundan atılmıyoruz!


Önemli olarak söylememiz gereken bir şey var ki, programda suspend işlemi yaparken işlem başarıyla gerçekleşmeyebilir. Yani birden fazla kes suspend yapmanız gerekebilir. Uygulamaya sağ tıkladığınızda eğer "suspend" ibaresini hala görüyorsanız işlem başarısız olmuştur ve tekrar "suspend" butonuna basarak işlemi suspend etmeyi deneyin ve bu işlemi "suspend" ibaresi gidene kadar yapın. Bu sorunu çözdükten sonra Metin2 Hile kullanımını sorunsuz şekilde yapabilirsiniz.

Umarız hatanız çözülmüştür ve oyuna sağlıklı şekilde giriş yapabilmişsinizdir. İndirme linki aşağıdadır.

 

DOSYA İNDİRME


TIKLA İNDİR ( Dosya.co )


 

 

 

Son olarak Exp Bonus Şansı Efsunu ne işe yarar? isimli konumuzda Metin2 oyunundaki Exp Bonus Şansı Efsununun ne işe yaradığına dair ayrıntılı bilgi vermiştik. Daha fazlası için sitemizde gezinebilirsiniz!

 

GameGuard Detects GameHack (v6877++) Hata Çözümü çözümü, Gameguard Detectcs Gamehack ( v6877++ ), metin2 detects gamehack, metin2 gameguard, metin2 gameguard çözümü, Metin2 Gameguard hatası, metin2 hata çözümü, metin2 hile hata çözümü, v6877++ #Metin2, #Metin2HatalarveÇözümleri Metin2, Metin2 Hatalar ve Çözümleri #Çözümü, #GameguardDetectcsGamehackV6877, #Metin2DetectsGamehack, #Metin2Gameguard, #Metin2GameguardÇözümü, #Metin2GameguardHatası, #Metin2HataÇözümü, #Metin2HileHataÇözümü, #V6877
Daha Fazlası>> GameGuard Detects GameHack (v6877++) Hata Çözümü

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )