Ateşe Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Ateşe Karşı Dayanıklılık


Ateşe Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar?


 

Ateşe Karşı Dayanıklılık efsunu oyuncuları üzen bir açıklama sonrası hayal kırıklığı oluşturmuştur diyebiliriz. Aslında bu efsunun işlevi konusunda kimse pek bir şey bilmemektedir. Çünkü oyun yönetiminin son olarak yaptığı açıklamada bu efsunların işlevsiz olduğu belirtilmiştir. Bazı oyuncular tarafından ise ateş diyarı olan Doyum Hwan haritasındaki ateşlere karşı etkili olduğu ve dayanıklılık sağladığı iddia edilmiştir fakat bu konuda net kanıt yoktur. Bu sebepten dolayı efsun işlevsiz olarak kabul görmektedir. Sonuç olarak Ateşe Karşı Dayanıklılık etkisiz bir efsundur.

 

 
  • Oyunun resmi şirketi olan Game Forge tarafından yapılan açıklama sonrasında efsunun işlevsiz olduğu anlaşılmıştır.

  • Oyuncular tarafından yapılan denemelerde ise diğer efsunlardan farkının olduğu, sadece ateş diyarındaki ateşlere karşı dayanıklılık sağladığı iddia edilmiştir.

  • Metin2 Private Serverlarda net olarak ne denli işlev sağladığı belirsizdir. Her oyunda oyun yönetiminin düzenlemeleri ile bu efsunlarda değişiklik yapılabilir.


 

 

Sonuç olarak;

Efsunun herhangi bir işe yaramadığı anlaşılmıştır. Oyun yönetimi tarafından yapılan açıklama bu yöndedir. Efsun işlevsizdir ve işlev sağladığı kanıtlanmamıştır. Bu sebepten dolayı oyun yönetiminin yaptığı açıklama yalanlanmamış ve kabul görmektedir.

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

Ateşe Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar? ateş dayanıklılığı, ateşe karşı dayanıklılık, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #AteşDayanıklılığı, #AteşeKarşıDayanıklılık, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar
Daha Fazlası>> Ateşe Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )