Metin2 TR Auto Login M2Mod ( Otomatik Giriş ) 2017

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Metin2 TR Auto Login


Metin2 TR Auto Login M2Mod ( Otomatik Giriş ) 2017


Metin2 TR Auto Login, diğer adıyla Metin2 Otomatik Giriş sistemi de diyebiliriz. Bu sistem genel olarak Metin2 oyuncularının ihtiyaç duyduğu bir sistemdir. Çoğunlukla hile kullanan oyuncular tarafından tercih edilir çünkü oyuncular hile kullandıkları zaman oyunda olmayabiliyorlar. Bundan dolayı oyunda olmadıkları zaman oyundan atılabiliyorlar. Oyundan atıldıklarında tekrar giriş yapmaları için kullanıcı adı ve şifre girmek zorundalar ki bu durum onlar için bir dezavantaj. Oyun ekranında olmadıkları zaman oyuna giriş yapamıyorlar ve uzunca bir süre karakter oyundan çıkış yapmış durumda oluyor.

Artık bu problemin önüne geçmiş bulunmaktayız! Metin2 TR Auto Login sayesinde artık giriş yaparken hiçbir problem yaşamayacağınız gibi, oyundan atılma korkusu da yaşamayacaksınız! Oyundan atıldığınız anda sistem tarafından oyuna geri giriş yaptırılacaksınız ve karakteriniz sürekli olarak oyunda kalacaktır. Kurulum nasıl yapılacak diye soranlar hemen gözlerimin önüne gelir gibi, sizlere kurulum hakkında hemen bilgi verelim!

KURULUM


  • Öncelikli olarak bu sistem sadece Metin2 7x Mod ile uyumlu şekilde çalışmaktadır. Metin2 TR 7x Mod konusuna gitmek için lütfen tıklayın.

  • Yukarıdaki resimde 1 - 2 -3 - 4 şeklinde numaralandırılmış alanlar bulunmaktadır. Anlatımı resim üzerinden yapacağız. Öncelikli olarak aşağıdaki dosyayı indirmeniz gerekmektedir. İndirme işleminden sonra dosyayı açalım.

  • 1. alanda oyuna giriş yapacağınız karakterin kullanıcı adını giriyoruz, boşluk bırakmamaya dikkat edelim.

  • 2. alanda oyuna giriş yapacağınız karakterin şifresini giriyoruz, aynı şekilde boşluk bırakmıyoruz.

  • 3. alanda oyuna giriş yapacağınız karakterin bulunduğu slotun numarasını giriyoruz. Karakter seçme ekranında karakteriniz kaçıncı sıradaysa ona göre numaralandırma verin.

  • 4. alan boş kalacak. O kısmı ellemiyoruz.

  • Ardından dosyamızı kaydediyoruz ve oyuna Metin2_Launch.exe ile giriş yapıyoruz.

  • Artık her atıldığımızda oyuna otomatik olarak giriş yapacağız!


 

İNDİRME LİNKLERİ


Tıkla İndir


 

 

İndirme işlemini yaptıktan sonra işlem tamam! Umarız işinize yaramıştır. Bu konudaki sistemden yararlanmak için unutmayınız ki Metin2 7x Hilesi, Mod Güncel Exp Botu ( TR + Steam ) 01.11.2017 sayfasındaki 7x Mod'u kurmanız gerekmektedir. Bu mod sistemini kurduktan sonra bu konudaki sistemi kurmanız gerekmektedir.

Son olarak Hayvanlara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar? isimli yazımızda Metin2 oyununda Hayvanlara Karşı Güç efsununun ne işe yaradığına dair bilgi verdik. Daha fazlası için sitemizde gezinebilirsiniz.

Metin2 TR Auto Login M2Mod ( Otomatik Giriş ) 2017 auto login, metin2, metin2 auto giriş, metin2 auto giriş hilesi, metin2 auto giriş yapma, metin2 auto login, metin2 otomatik giriş, metin2 otomatik giriş yapma, metin2 tr 2017 #Metin2, #Metin2Hileleri Metin2, Metin2 Hileleri #AutoLogin, #Metin2, #Metin2AutoGiriş, #Metin2AutoGirişHilesi, #Metin2AutoGirişYapma, #Metin2AutoLogin, #Metin2OtomatikGiriş, #Metin2OtomatikGirişYapma, #Metin2Tr2017
Daha Fazlası>> Metin2 TR Auto Login M2Mod ( Otomatik Giriş ) 2017

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )