LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

lys tercih sonuçları ne zaman açıklanacak

Lys tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?


Lys tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, sorusuna cevap vermek için hemen yapılan açıklamalar ve yapılan bilgilendirmeler ile ilgili sizlere bilgi vereceğiz. Tercih sonuçları, ÖSYM'nin Twitter sayfasından yaptığı açıklama doğrultusunda bugün yani 08.08.2017 tarihinde açıklanacak. Tabi ki saat olarak net bir saat belirtilmemiş durumda. Bundan dolayı adaylar saat kaçta açıklanacağını merakla beklerken öte yandan zaman tartışması konusu ortaya atıldı. Net olarak saat belli olmadığı için internet ortamında çok fazla yalan haber ortaya atıldı.

Tercih sonuçlarının açıklanabilmesi için öncelikle saatlerin 17:00 olması gerekiyor. Bu saatten sonra sonuçlar açıklanacaktır. Mesai bitmeden sonuçların açıklanması durumunda ÖSYM sistemi çökmekte ve o gün yapılacak olan işlemler mesai içerisinde yapılamamaktadır. Bundan dolayı mesai bittikten sonra tercih sonuçları açıklanacak. Bu ÖSYM'nin her yıl düzenli olarak uyduğu bir kuraldır. Eğer bu kurala uyulmazsa ciddi bir karmaşa doğacak ve kesintiler bir çok soruna neden olacaktır.

Sonuç olarak şunu söylemeliyiz ki sonuçlar mesai saatinden bir kaç saat sonra açıklanacaktır. Mesai saatindan önce açıklanması gibi bir durum çok zor olarak görünüyor. Saat 20:00'dan sonra ÖSYM'nin sonuç sayfasına göz atmanızda fayda var. Sonuçlarınızın hepinize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize güzel bir üniversite hayatı temenni ediyorum.

LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? açıklanacak, lys sonuçları, lys tercih sonuçları, ne zaman, ösym, ösym sonuç, ösys tercih sonucu, sonuç, tercih sonuçları #Güncel Güncel #Açıklanacak, #LysSonuçları, #LysTercihSonuçları, #NeZaman, #Ösym, #ÖsymSonuç, #ÖsysTercihSonucu, #Sonuç, #TercihSonuçları
Daha Fazlası>> LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )