Rüzgâra Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Rüzgâra Karşı Dayanıklılık


Rüzgâra Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar?


 

Rüzgâra Karşı Dayanıklılık efsunu için oyun firması gerçekten oyuncuları üzecek nitelikte bir açıklama yapmıştır. Bu efsunun herhangi bir işlevinin olmadığını belirtmiştir. Normalde buna benzer bir efsun daha bulunmaktaydı. O efsunun ismi de Ateşe Karşı Dayanıklılık efsunuydu. Bu efsun da oyunun yaptığı açıklama ile etkisiz olduğu belirtildi. Aynı şekilde Rüzgâra Karşı Dayanıklılık efsunu da etkisiz olarak oyun tarihine geçti. Tabi ki Private Serverlarda nasıl ayarlanmıştır bu konuda net bilgi yok çünkü her Private Serverda yani Pvp Serverlarda bu efsun değişkenlik gösterebiliyor. Bazı oyunlarda işlevli olarak ayarlanmakta bazı oyunlarda da tam tersi olarak ayarlanmaktadır.

 
  • Oyun şirketi olan Game Forge şirketi tarafından bu efsunun işlevsiz olduğu belirtilmiştir.

  • Bu durum oyuncular tarafından hoş karşılanmamıştır. En azından efsunun oyundan tamamen kaldırılması talep edilmiştir.

  • Bazı Metin2 Private Serverlarda Delici Vuruş Şansı efsununa karşı dayanıklılık sağladığı iddia edilmiştir. Fakat bu tüm serverlarda net olarak çalışmamaktadır.


 

 

Sonuç olarak;

Oyunun firması tarafından yapılan açıklamada bu efsunun işlevsiz olduğu belirtilmiştir fakat Metin2 Private Serverlarda etkili olduğu iddia edilmektedir. Tabi ki tüm Pvp serverlarda etkili olup olmadığı bilinmiyor fakat bazı oyunlarda etkili olduğu oyuncular tarafından belirtilmiştir.

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

Rüzgâra Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar? efsun, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar, rüzgara karşı dayanıklılık, rüzgara karşı dayanıklılık efsunu #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #Efsun, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar, #RüzgaraKarşıDayanıklılık, #RüzgaraKarşıDayanıklılıkEfsunu
Daha Fazlası>> Rüzgâra Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )