Büyüye Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Büyüye Karşı Dayanıklılık


Büyüye Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar?


Büyüye Karşı Dayanıklılık bu efsun yaratıklara karşı kullanılmakla birlikte en büyük avantajlarından bir tanesi birçok eşyaya gelmesidir. Yani kaskınız dahil birçok nesneye gelmektedir. Bu sebepten dolayı avantajı büyüktür. Şimdi size bu konuda biraz ayrıntılı bilgi verelim. Yakın dövüş becerisine sahip Ninja karakterlerinin Zehirli Bulut becerilerinden, Büyülü silah becerisine sahip olan sura karakterlerin büyü çözme becerilerinden ve Ejderha gücü becerisine sahip şaman karakterlerin tüm becerilerinden gelen hasarı % (yüzde oranında) azaltır. Bu savunma gerçekten birçok karaktere karşı etkili olacağından fazlasıyla bulunması karakterinizi savunma bakımından güçlü kılacaktır. Zaten oyunda savunma gerçekten çok büyük öneme sahiptir. Bu sebepten dolayı buna çok ama çok dikkat edin ve savunmalarını özenle seçin. Özenle seçmeniz durumda savaşta her zaman için galip gelirsiniz. Ek olarak bu efsun buz cadısında da etkilidir. Buz Cadısının size verdiği hasarı önemli miktarda azaltır ve cadı yaparken bu özelliği kullanmanız durumunda ekstra olarak cadıya karşı avantaj kazanırsınız.

 
  • Ninja, Sura ve Şaman skilerine ( becerilerine ) karşı büyük savunma sağlar.

  • Karakterlerin bütün becerilerine karşı savunma sağlamaz, sadece büyülü becerilere karşı savunma sağlar.

  • Zırh, kask ve bileziğe gelmesi sebebiyle çeşitlilik sağlanabilecek bir efsundur ve oranı çok ciddi derecelerde tutulabilir.

  • Karakterinizin dayanıklılığını % (yüzde) miktarında arttırır.

  • Buz cadısından gelecek tüm hasarları minimum düzeye indirir.

  • Zeka ve Yaşam Enerjisi statüleri bu efsuna katkı sağlar ve Büyüye Karşı Dayanıklılığı arttırır.


 

Sonuç olarak;

Sizlere Büyüye Karşı Dayanıklılık efsunu hakkında bilgi verdik. Hem buz cadısına hem de 3 tane karaktere ciddi miktarda savunma sağlayabilmek için bu efsunun kullanımı her zaman size ekstralar katacaktır. Bu efsunu kullanırken dikkatli olun. Doğru seçimler her zaman için önemlidir.

Metin2 Hile arıyorsanız paragraf başına tıklayarak ilgili konuya gidebilirsiniz.

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

 

Büyüye Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar? büyüye karşı dayanıklık, büyüye karşı dayanıklılık, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #BüyüyeKarşıDayanıklık, #BüyüyeKarşıDayanıklılık, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar
Daha Fazlası>> Büyüye Karşı Dayanıklılık Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )