Metin2 Reload p kodu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

metin2 reload p


Metin2 Reload p kodu ne işe yarar?


Metin2 reload p kodu oyun içerisinde çok yararlı bir koddur ve ne işe yaradığını bu gün sizlere açıklayacağız. Reload p kodu oyun görevlileri için yapılmış olan bir koddur. Bu kodu sadece oyunun en üst rütbeleri kullanabilir. Bu kod ile proto güncellemeleri yapılır. Servere eklemiş olduğunuz itemleri ve bosları bu kod ile hızlı şekilde aktif hale getirebilirsiniz. Eski sürümlerde bu kodlar yokken reboot gerekirdi. Şu an ise bu kodlar günümüzde işler biraz daha kolaylaşsın diye oyuna eklenmiştir. Reload p kodunun asıl adı proto güncelleme demektir. Serverin İtem_Proto ve Mob_proto düzenlemelerini beklemeden reboot atmadan oyuna geçirebilmeye yarayan kodlardan biride reload p kodudur. Yani serverdeki item ve mob düzenlemelerinde hiç zorluk çekmeden oyuna geçirebilmenizdir. Reboot olmaksızın işlerinizi bu kod sayesinde görebilirsiniz.

Metin2 reload p kodu ne işe yarar?
  • Serverin item ve mob düzenlemelerini anlık güncelemenize yarar.

  • Reboot gerektirmez.

  • İlemlerinizi kolaylaştırır.

  • Daha hızlı şekilde serverinize güncelleme yapabilime imkanı sağlar.

  • Oyuncuları 5 dakikalık reboot süresini beklemesine gerek kalmaz.

  • Sadece oyunun en üst rütbeli yetkilileri kullanabilir.


 

Son olarak Metin2 Gameguard İnitiail Error Hatası Çözümü isimli yazımızda Metin2 İnitiail Error Hatası yani GameGuard Kill hatası hakkında bilgi verdik ve hata çözümü hakkında yardımcı olmaya çalıştık. Daha fazlası için sitemizde gezinebilirsiniz.

Metin2 Reload p kodu ne işe yarar? işe, item, item proto, item_proto, kodu, metin2, mob b, mob proto, mob_proto, mt2, ne, proto, reboot, reload p, rütbe, server, yarar #Metin2, #Metin2GMKodları, #Metin2OyunKlavuzu Metin2, Metin2 GM Kodları, Metin2 Oyun Klavuzu #Işe, #Item, #ItemProto, #ItemProto, #Kodu, #Metin2, #MobB, #MobProto, #MobProto, #Mt2, #Ne, #Proto, #Reboot, #ReloadP, #Rütbe, #Server, #Yarar
Daha Fazlası>> Metin2 Reload p kodu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )