Para her kapıyı açar mı?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Para her kapıyı açar mı

Para her kapıyı açar mı?


Evet, bugün soracağımız soru gündelik hayattan bir soru. Para her kapıyı açar mı? Öncelikle siz biraz düşünün. Günümüz dünyasında sizce bu soruya verilebilecek en güzel cevap nedir? Öncelikle parayla sadet olmaz diye bir laf vardır. Bu laf ile ilgili de bir kaç bir şey yazacağım fakat işin öncelikle bir temeline gidelim. Şuan yaşadığımız dünyada "para" insanlar için çok önemli bir araçtır. Yemek yiyebilmek için paraya ihtiyaç duyarız, alışverişe gitmek için yine para, artık su içmek bile parayla! Bunları gündelik hayatta rahatlıkla görebiliyoruz. Evet, paranın alamayacağı bazı şeyler var. Para her şey değildir demekte yanlış; para her şeydir demekte yanlış bana göre. Her ikisi arasında biraz bağlantı kurarak hangisinin daha fazla ağır bastığına bir göz atalım.

Sağlık Hizmetleri


"Para her kapıyı açar mı?" sorusuna ilk başta sağlık alanından örnek verelim. Çünkü sağlığımız bizim her şeyimiz. Biliyorsunuz günümüz hastanelerinde ücretsiz olarak tedavi olunabiliyor. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa doktora gidip giderebiliyorsunuz veya çözüm arayışına girebiliyorsunuz ki günümüzde çoğu hastalığın tedavisi yapılabiliyor ve devlet hastahanelerinde ücretsiz olarak hizmet sağlanabiliyor. Tabi ki ücretsiz hizmet ile ücretli hizmet arasında dağlar kadar fark olduğunu da söylemek gerekir. Paranız varsa özel hastahanelerde öncelik sizindir. Doktor sizi daha detaylı muayene eder ve sizi daha detaylı sonuçlarla test eder. Yani kısaca size olan ilgi ciddi derecede artar. Burada net şekilde anlaşılıyor ki para sınıf farkı yaratıyor. Gözünüzde biri iyi veya kötü, çok iyi veya iyi her nasıl olursa olsun para ile seçtiğiniz sağlık hizmeti her zaman diğerinden daha kaliteli olmaktadır. Bunu devlet hastahanelerini kötülemek için söylemiyorum. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Devlet hastahanelerinde herkesin gözle görebileceği şekilde hasta sayısı çok yoğundur ve doktorlar sizinle bir özel hastahane kadar iyi ilgilenemez. Burada para farkını ortaya koyacaktır. Yani kısaca çok daha iyi sağlık hizmeti almak istiyorsak bunun için paraya ihtiyacımız var. Evet, para bize sağlığımızı vermez fakat daha iyi sağlık hizmeti alabilmemiz için bize aracı olur. Bana göre para sağlık hizmetlerinde var olan tüm kapıları açar.

Parayla Sadet Olur Mu?


En güzel soruya geldik. Bu konuda benim yine düşüncem sabittir. Tabi ki para insana aşkı vermez. Aşkı parayla satın alamazsınız ama; aynı şekilde sağlık hizmetlerinde olduğu gibi para sadece işin aracısıdır. Benim düşüncem şudur; eğer paranız varsa en iyi okullarda okursunuz, en iyi kolejleri bitirebilirsiniz, en iyi iş imkanlarına sahip olur paranızı daha da arttırabilirsiniz. Elinizdeki parayla bir bayanı veya bir beyi etkileyebilirsiniz. ( Paranın kendisiyle değil, parayı kullanarak ) Tabi ki bir insan sizi sevmiyorsa o insanı paranızla kendinize aşık edemezsiniz. Fakat parayı aracı olarak kullanarak onu etkilemenin birçok yoluna sahip olabilirsiniz. Elinizdeki imkanlar çoğalır. Evet, parasız bir şekilde de bu yapılabilir, hele ki kafanız biraz çalışıyorsa! Tabi ki kafanız çalışıyorsa ve paranız da varsa o zaman ortaya şahane şeyler çıkabilir. Bir kadın veya bir bey sizden neden etkilenmesin ki o zaman? Benim düşünceme göre direkt olarak değil ama dolaylı olarak parayla sadet olur.

 

Düşüncelerinizi Bekliyorum


Her şeyden önce tabi ki bunlar benim düşüncelerim. Benim "Para her kapıyı açar mı?" sorusuna cevabım; dolaylı olarak neredeyse her kapıyı açar. Bu konudaki görüşler kişiden kişiye değişebilir. Herkesin düşüncesine, yorumuna her zaman için saygımız var. Saygı kuralları çerçevesinde yapılan tüm yorumlar benim için her zaman değerlidir. Saygı kuralları çerçevesinde yapacağınız tüm yorumları bekliyor olacağım ve hepsine elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışacağım. Esen kalın.

Para her kapıyı açar mı? para, para her kapıyı açar, para her kapıyı açar mı, para her kapıyı açmaz, parayla saadet olur mu, parayla sadet, parayla sadet olur mu, parayla sağlık #Hayattan Hayattan #Para, #ParaHerKapıyıAçar, #ParaHerKapıyıAçarMı, #ParaHerKapıyıAçmaz, #ParaylaSaadetOlurMu, #ParaylaSadet, #ParaylaSadetOlurMu, #ParaylaSağlık
Daha Fazlası>> Para her kapıyı açar mı?

Yorumlar

  1. Para Her Kapıyı Açar Mı? >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Para Her Kapıyı Açar Mı? >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Para Her Kapıyı Açar Mı? >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK 6G

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )