Düşmanın Sp’sini Çalma Şansı Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!


Düşmanın Sp’sini Çalma Şansı Efsunu ne işe yarar?


Düşmanın Sp’sini Çalma Şansı, aslında adından da anlaşılabileceği gibi efsunun özelliği sp çalabilmesidir. Özellikle SP ihtiyacı bol olan karakterler tarafından mutlaka kullanılması lazım. Örneğin üzerinizde %20 Düşmanın SP’sini Çalma Şansı var ve bir karaktere 100 atak mı yaptınız, bu atağın değeri 100 olduğu için düşmandan 100 HP azalacaktır ve sizde çalma şansı olduğu için düşmandaki 20 SP ( efsununuz %20 olduğu için ) size geçecektir. Yani düşmanın SP’si azalacak, sizinki artacaktır. Bundan dolayı kişinin beceri kullanması zorlaşacak ve sizin becerilerinizi kullanmanız kolaylaşacaktır. Böylelikle düşmanı alt edebilmeniz gerçekten kolaylaşacaktır. Sura karakterler için çok önemli bir efsundur diyebiliriz.

 

 
  • Savaştığınız düşmanınızdaki spleri çalmanıza yardımcı olur.

  • Rakibinize ne kadar atak yaparsanız o kadar SP miktarını azaltmış olursunuz ve onu çaresiz bırakabilirsiniz!

  • Beceri türleri SP miktarına bağlı olarak kurulu olan karakterlerde gerçekten büyük etki sağlarsınız. ( Sura gibi. )

  • Bunun dışında bu efsunun ekstra özellikleri bulunmamaktadır.


 

 

Sonuç olarak;

Düşman Sp’si Çalma Şansı efsunumuz gerçekten bazen hayat kurtarabilir. Bu konuda gerçekten siz, siz olun, bu efsunu doğru şekilde kullanın. Doğru şekilde kullanırsanız düşmanlarınızı çaresiz bırakırsınız ve savaşın galibi siz olursunuz. İşin kötü kısmı sadece yaratıklarda etkisi pek olmayacaktır. Bu sebepten dolayı sadece savaşta kullanın.

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

Düşmanın Sp’sini Çalma Şansı Efsunu ne işe yarar? düşman spsini çalma, efsun, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #DüşmanSpsiniÇalma, #Efsun, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar
Daha Fazlası>> Düşmanın Sp’sini Çalma Şansı Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )