Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Maximum Sp

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?


Maximum Sp (Max SP), bu efsun oyundaki belki de en önemli efsunlardan bir tanesidir. Genellikle Sura karakterler tarafından sıkça kullanılır. Tabi ki Şaman karakterler de aynı şekilde yoğun bir kullanım sağlar. Neredeyse tüm eşyalara  geldiği için sıkıntısız şekilde arttırma yapılabilir ve tercih edilebilir. Karakterlerin SP miktarını ( kapasitesini ) arttırır. Bir karakterin kullanabileceği max sp miktarında artış yaratır. Metin2 Türkiye oyununda ve diğer Private Serverlarda bu miktar sürekli olarak değişiklik gösterir. Metin2 Türkiye’de 10-80 arasında değişen bir değere sahiptir. Private Serverlarda bu oran değişiklik gösteriyor.
  • Bir karakterin depolayabileceği ( saklayabileceği ) Maximum SP miktarını arttırır.

  • SP harcayan karakterlerin kullanması şiddetle önerilir fakat Metin2 Türkiye’de efsunun oranı çok düşük olduğu için pek tercih edilmez.

  • Zeka efsunu kullanılması durumunda SP artışı sağlanabilir. ( efsuna etkisi olmaz )


 

Sonuç olarak;

Genel olarak oyuncular tarafından bu efsunun  miktarını arttırmak için kullanılır. Sura karakterler tarafından çokça tercih edilir ve kullanılır. Bunun dışında ekstra özelliği yoktur.

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar? efsun, max sp, max sp efsunu, maximum sp, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #Efsun, #MaxSp, #MaxSpEfsunu, #MaximumSp, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar
Daha Fazlası>> Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

  1. Maximum Sp (Max Sp) Efsunu Ne Işe Yarar? >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Maximum Sp (Max Sp) Efsunu Ne Işe Yarar? >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Maximum Sp (Max Sp) Efsunu Ne Işe Yarar? >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK Yg

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )