Metin2 Pvp Serverler kapanıyor! ( Metin2Tc Kapandı! )

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

metin2 pvp serverler kapanıyor

Metin2 Pvp Serverler kapanıyor! (Private) 


Bildiğimiz üzere hakkında çok fazla konuşulan bir konuydu. Özellikle son zamanlarda adından çok fazla söz ettiğimiz Metin2 oyunundan büyük bir hamle geldi. Uzun zamandır gündemde olan oyun, piyasadaki lisanssız olan private server sunucularının tamamını kapatma kararı aldı ve hepsine adli işlemler başlatmaya hazırlanıyor.

Daha önce oyunun Takım Lideri tarafından yapılan bu açıklamanın ardından ilk defa somut olarak bir adım geldi ve Türkiye'nin en büyük private serveri olan Metin.Tc oyunu kapandı! Daha önce Almanya bazlı yaptırım uygulayan şirket artık Türkiye oyunları üzerinde de yasal hak talep etmeye başladı ve haklı olarak lisanssız kullanım sağlayan tüm oyunları kapatma kararı aldı!

Metin2TC oyunu kapandı!


Metin2 Pvp Serverler kapanıyor, şeklinde daha önce çok fazla haber ortaya atılmıştı fakat oyuncular bu konuyu ciddiye almamışlardı. Sürekli olarak efsane olarak adlandırılan bu haberlerin gerçeklik payının olması düşük görünüyordu çünkü daha önce de bu haberler medyada yer almıştı. Oyun yönetiminden hamle geldi ve işlemler başlatıldı!

Şu anda dava süreçleri hakkında net bilgi verilmese de oyun yönetimlerinin yaptığı açıklamalara bakılacak olursa Metin2'nin lisans şirketi olan GameForge'nin bu oyunlar üzerinde baskı kurduğu görülüyor ve oyun yöneticileri bu sebepten dolayı oyunları kapatmak zorunda kalıyor. Son olarak belirttiğimiz gibi, Türkiye'nin en büyük private serveri olan Metin2Tc oyunu baskılara dayanamayıp oyunu kapatmak zorunda kaldı. Bu konudaki iddialar oyun yönetiminden gelmese de oyun yönetimine yakın kaynaklar bu bilgiyi doğruladı ve yasal sorunlar yaşadıklarını belirterek oyunun kapatıldığını söylediler. Daha önce bunun gibi bir durum Almanya serverlerinde de yaşanmış oyuncular Türkiye konusunda rahat davranmışlardı.

Sonuç olarak oyun, Türkiye'deki Metin2 Private Serverler'in kapatılması, yöneticilerinin cezalandırılması için ilgili hukuk mercilerine başvurulara başladı. Bu konuda tavizlerin olmayacağı söyleniyor ve hukuki işlemler devam ediyor.

Metin2 Pvp Serverler kapanıyor! ( Metin2Tc Kapandı! ) gameforge, kapanıyor, kapatılıyor, metin2, metin2 private serverlar, metin2 private serverler, metin2 pvp, metin2 pvp serverlar, metin2 pvp serverler, Metin2 Türkiye, pvp serverler, şirket #Oyunlar Oyunlar #Gameforge, #Kapanıyor, #Kapatılıyor, #Metin2, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PrivateServerler, #Metin2Pvp, #Metin2PvpServerlar, #Metin2PvpServerler, #Metin2Türkiye, #PvpServerler, #Şirket
Daha Fazlası>> Metin2 Pvp Serverler kapanıyor! ( Metin2Tc Kapandı! )

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )