Clash Royale Bilgisayarda Oynama ( Windows )

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

clash royale bilgisayarda oynama

Clash Royale Bilgisayarda Oynama ( Windows )


Clash Royale bilgisayarda oynama, bu terim hoşunuza gitti değil mi? Aslında sadece Clash Royale değil diğer bir çok oyunu da bu şekilde oynayabilirsiniz. Son zamanların en popüler oyunlarından bir tanesi olan Clash Royale oyunu hakkında bilmediklerinizi sizlerle paylaşıyoruz! Özellikle bu oyunun sevenleri, oyunun bilgisayarda oynanıp oynanmadığını çok merak ediyorlardı. Özellikle youtuberlik yapan oyuncular telefondan video çekemedikleri için çok büyük sıkıntı çekiyorlardı fakat artık bu sorunlara elveda diyebileceksiniz! Çünkü artık bilgisayarda oyunu açarak rahat bir şekilde video çekebilirsiniz.

Bu işlemi gerçekleştirebilmek için yani Clash Royale bilgisayarda oynama işlemini gerçekleştirebilmek için öncelikle bir programa ihtiyacınız olacaktır. Bu programımızın ismi "BlueStacks"! Bu programı kullanarak bilgisayarınızda bu oyunu oynamanız mümkün! Hemen anlatıma geçelim.

Clash Royale bilgisayarda nasıl oynanır?


  • Öncelikli olarak yapmanız gereken şey buraya tıklayarak BlueStacks programını indirmek.

  • Programı indirdikten sonra kurulumunu sağlayın. Kurulum işlemi uzun sürebilir. Lütfen bekleyin.

  • İşlem tamamlandıktan sonra karşınıza Android işletim sistemi çıkacaktır. Android işletim sistemi bilgisayarınıza bir program olarak yüklenecektir ve buradan Google Play Store'a girmeniz gerekecektir.

  • Google Play Store'u BlueStacks programının içinden açtıktan sonra sizden Gmail hesabı isteyecektir. Yeni bir Gmail hesabı kurarak veya herhangi bir Gmail hesabı kurarak giriş yapınız.

  • Giriş yaptıktan sonra Google Play Store üzerinden istediğiniz oyunu indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.


 

Son olarak Clash Royale Ani Ölüm Mücadelesi Destesi ( Nasıl Kazanılır? ) isimli yazımızda Clash Royale'da Ani Ölüm Mücadelesinde nasıl kazanacağınıza dair bilgiler verdik. Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Clash Royale Bilgisayarda Oynama ( Windows ) bilgisayar, bilgisayarda oynamak, bluestacks, clash of clans, clash of royale, clash royal, Clash Royale, clash royale bilgisayarda nasıl oynanır, clash royale bilgisayarda oynama, nasıl oynanır, oyun, oyunu, windows #ClashRoyale Clash Royale #Bilgisayar, #BilgisayardaOynamak, #Bluestacks, #ClashOfClans, #ClashOfRoyale, #ClashRoyal, #ClashRoyale, #ClashRoyaleBilgisayardaNasılOynanır, #ClashRoyaleBilgisayardaOynama, #NasılOynanır, #Oyun, #Oyunu, #Windows
Daha Fazlası>> Clash Royale Bilgisayarda Oynama ( Windows )

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )