Orklara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!


Orklara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar?


Orklara Karşı Güçlü efsunu aslında her oyuncu tarafından yorumlanabilecek bir efsundur. İsminden de gördüğümüz üzere Seungryong Vadisinde bulunan ork ve mistiklere karşı etkili güç sağlar. Efsunun oranı ne kadar yüksek olursa o kadar etkisi büyük olur. Diğer efsunlarda yani güç efsunlarında olduğu gibi bu efsun da sadece kendi bölgesinde görev gösterir. Ek olarak söylemeyi unutmamalıyız ki Vadide bulunan Ork Reisine karşı etkin güç sağlar. Bu özelliği ile Ork Reisi kesen oyunculara büyük kolaylık sağlar. Bundan dolayı rahatlıkla kullanabilir.
  • Seungryong Vadisinde bulunan orklara ve mistiklere karşı etkin güç sağlar.

  • Diğer tüm güç efsunlarında olduğu gibi bu efsun da sadece kendi alanında etkilidir.

  • Ork Reisi’ne karşı güç sağlar.


 

Sonuç olarak;

Orklara karşı güç efsunu güç efsunlarında olduğu gibi kendi alanında etkilidir ve Ork Reisi’ne karşı etkilidir. Sürekli kasılan oyuncular tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

Orklara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar? efsun, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar, orklara karşı güçlü, orklara karşı güçlü efsunu #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #Efsun, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar, #OrklaraKarşıGüçlü, #OrklaraKarşıGüçlüEfsunu
Daha Fazlası>> Orklara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )