Vatan Şaşmaz kimdir? ( Son Röportajı )

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!


Vatan Şaşmaz Kimdir?


Türk oyuncu, sunucu ve yazar olan Vatan Şaşmaz 8 Ocak 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Vatansever Şaşmaz'dır. Vatan Şaşmaz kimdir, sorusuna verebileceğimiz en güzel cevap, Çocuklar Duymasın dizisindeki Engin karakteri diyebiliriz. Çünkü neredeyse hepimiz onu Çocuklar Duymasın'ın Engin'i olarak tanıdı. Genel olarak hayatında hiper-aktif biri olduğunu söyleyen Şaşmaz çok hareketli bir yapıya sahip olduğunu da dile getirmekten çekinmedi. Ek olarak TRT kanalında yayınlanan Dudaktan Kalbe isimli filmde Doktor Ergun rolünü canlandırmaktaydı. Sunuculuk alanında ve film alanında kendisini sürekli olarak görebilmek mümkündü.

Evlilikleri


2011 yılında Nurşen Kocayaş ile olan evlilikleri 2014 yılında sona ermiş ve bu evlilikten çocukları olmamıştır.

2015 yılında Yasemin Adalı ile dünya evine girmiştir.

Ölümü


27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'da özel bir otelde eski manken olan Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürülmüştür. Baba olmayı çok istediğini belirten Şaşmaz'ın ölümünün ardından eşinin hamile olması sevenlerini daha çok üzmüştür.

Son Röportajı


Son röportajının "Hadi Be TV" kanalında yayınlanmıştır. Burada yaptığı açıklamalar sevenlerini daha çok üzmüştür.



Son olarak Koç burcu ( Özellikleri, Hangi Ay? ) isimli yazımızda Koç Burcu hakkında bilgi verdik. 

Vatan Şaşmaz kimdir? ( Son Röportajı ) Filiz Aker, hakkında, kimdir, neden öldü, vatan şaşmaz, vatan şaşmaz hakkında, vatan şaşmaz kim, vatan şaşmaz kimdir, vatan şaşmaz ne zaman öldü, vatan şaşmaz öldü mü #Biyografi Biyografi #FilizAker, #Hakkında, #Kimdir, #NedenÖldü, #VatanŞaşmaz, #VatanŞaşmazHakkında, #VatanŞaşmazKim, #VatanŞaşmazKimdir, #VatanŞaşmazNeZamanÖldü, #VatanŞaşmazÖldüMü
Daha Fazlası>> Vatan Şaşmaz kimdir? ( Son Röportajı )

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )