Hayvanlara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar?

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

Hayvanlara Karşı Güçlü


Hayvanlara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar?


Hayvanlara Karşı Güçlü, aslında isminden de anlayabileceğimiz üzere bu efsun tamamen hayvanlar için düzenlenmiştir. 1.Köy ve 2.Köydeki, Çöldeki, Maymun Zindanındaki ve Örümcek Zindanı 1.kat ve 2.katta etkilidir. Şimdi bu efsunu kullanacak karakterler ilk olarak kasılmak isteyen karakterler olmalı çünkü savaşlarda bir etkisi olmayacaktır. Özellikle Örümcek Zindanı kısmı benim hoşuma gitti, çünkü en iyi kasılabileceğiniz yerlerden bir tanesi Örümcek Zindanı 2.Kat bölgesidir. Bu sebepten dolayı bu bölgede bu efsunlar gerçekten öneme sahip olacaktır. Onun dışında bu efsunu kullanacağınız alanlardan bir tanesi de Maymun Zindanı olacaktır. Zindanda madalyon düşüren ve yumurta kasan karakterler için sürekli olarak önerilebilecek efsunların başında gelecektir. Bundan dolayı Hayvanlara Karşı Güçlü efsunu bu alanlarda kullanılabilir.
  • Hayvana benzerliği olan tüm yaratıklarda, kesilebilen bosslarda kullanılabilir.

  • köy ve 2.köyde kullanılabilir ve buradaki tüm hayvanlara karşı etkin güç sağlar.

  • Çöldeki bütün yaratıklarda etkilidir.

  • Maymun zindanlarında etkilidir.

  • Örümcek Zindanı 1.Katta etkilidir.

  • Örümcek Zindanı 2.Katta etkilidir.

  • Bunlar dışında etkili olduğu alanlar yoktur.


 

Sonuç olarak;

Hayvanlara karşı güçlü efsununu hakkında sizlere bilgi verdik. Bu efusunu kullanacağımız belli başlı alanlar bulunmaktadır. Zaten savaşta kullanamayacağımızı çoğumuz biliyoruz. Bilmeyenleri de bilgilendirmiş olduk. Map bölgeleri yukarıda yazıyor. Buralarda efsunu kullanabilirsiniz. Örümcek Zindanında kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.

 

Efsunların tamamının özelliklerini ayrıntılı olarak görmek için tıklayın.

Hayvanlara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar? efsun, hayvanlara karşı güç, hayvanlara karşı güç efsunu, hayvanlara karşı güçlü, hayvanlara karşı güçlü efsunu, metin2, metin2 bütün efsunlar, metin2 efsun oranları, metin2 efsun özellikleri, metin2 efsunlar, metin2 efsunlar ne işe yarar, metin2 private serverlar, metin2 pvp efsun, metin2 tr, metin2 tüm efsunlar, metin2 türkiye efsunlar, ne işe yarar #Metin2, #Metin2EfsunlarveÖzellikleri, #Metin2OyunKlavuzu, #Oyunlar Metin2, Metin2 Efsunlar ve Özellikleri, Metin2 Oyun Klavuzu, Oyunlar #Efsun, #HayvanlaraKarşıGüç, #HayvanlaraKarşıGüçEfsunu, #HayvanlaraKarşıGüçlü, #HayvanlaraKarşıGüçlüEfsunu, #Metin2, #Metin2BütünEfsunlar, #Metin2EfsunOranları, #Metin2EfsunÖzellikleri, #Metin2Efsunlar, #Metin2EfsunlarNeIşeYarar, #Metin2PrivateServerlar, #Metin2PvpEfsun, #Metin2Tr, #Metin2TümEfsunlar, #Metin2TürkiyeEfsunlar, #NeIşeYarar
Daha Fazlası>> Hayvanlara Karşı Güçlü Efsunu ne işe yarar?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )