Clash Royale Elektro Büyücü Destesi

Metin2 Hile ve
Clash Royale hakkında her şey burada!

clash royale elektro büyücü

Clash Royale Elektro Büyücü Destesi


Clash Royale Elektro Büyücü destesi oluşturmak gerçekten de kolay bir iş değildir. Fakat sizlere bu konuda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız. Öncelikle her şeyden önce elektro büyücüyü tanımakta fayda var. Bu kartı daha iyi tanırsak kart ile ilgili daha fazla bilgiye sahip oluruz ve bu kartı daha iyi nasıl kullanacağımızı kendimiz de öğrenebilirsiniz. Öncelikli olarak kartımızın avantajlarından bahsedelim.

Elektro Büyücü Özellikleri


  • Doğduğu yerde şimşek gibi çakar ve yaklaşık etrafındaki 1 kare alana hasar verir;
    Bu özelliği ile kalelerinize yaklaşan bir iskelet ordusunu direkt olarak yok edebilir hem savunma hem de aynı anda saldırıya geçmiş olursunuz.

  • Rakipleri sersemletir ve hamle yapmalarını %50 yavaşlatır. Bu durum, size saldırı yapan veya yapmaya çalışan hedefleri yavaşlatmanızı ve onları daha kolay yok etmenizi sağlayacaktır.

  • Aynı anda iki hedefe saldırı yapma özelliği bulunmaktadır. Bu sebeple aynı anda iki hedefi sersemletebilir. Özellikle P.E.K.K.A. gibi yüksek saldırı hasarı veren hedefleri sersemletir ve bu sizin işinizi daha da kolay hale getirir.

  • Son olarak en büyük avantajlarından bir tanesi de özellikle Cehennem Ejderhası ve Felaket Kulesi gibi saldırısını sürekli arttırabilen kartlara karşı ciddi derecede etki sağlar. Cehennem Ejderhasını örnek verecek olursak; bu kart ilk başta saldırıya geçtiğinde pek bir hasar vermez fakat birkaç saniye geçtikten sonra verdiği hasar artmaya başlar ve öldürücü darbeler yapar. Elektro Büyücü ise direkt olarak bu tür hedeflere odaklandığında, bu hedefler saldırı yaptığı anda Elektro Büyücü saldırı yaparsa, bu saldırıları şok etkisi ile keser ve kartların yeniden saldırı yapmasına neden olur. Cehennem Ejderhası gibi kartlar yeniden saldırıya başladığında minimum hasarı vereceğinden bitirici darbeler yapamaz ve bu şekilde kolayca yok edilebilirler.

Elektro Büyücü Destesi ( 10. Arena İçin )


Deste Kartları
  • P.E.K.K.A. ( Saldırı - Savunma - Saldırı konusunda zaten diyeceğimiz pek bir şey yok fakat savunma konusunda da gerçekten ciddi hasarlar verip, yüksek cana sahip kartları etkisiz hale getirmekte ustadır. )

  • Elektro Büyücü ( Çoğunlukla Savunma - Cehennem Ejderhası gibi kartlara karşı )

  • Cellat ( Çoğunlukla Savunma - Minyon Sürüsü ve İskelet Ordusuna karşı birebir savunma sağlar )

  • Dondurma ( Saldırı - Savunma - Özellikle saldırı durumlarında; P.E.K.K.A kulelere yanaştığında rakip kişi onu durdurmak için hamle yapacaktır, yaptığı hamleyi dondurduğunuz anda kule sizindir! )

  • İskelet Ordusu ( Savunma - Saldırı - Rakibin zayıf noktasını gördüğünüzde salın gitsin. Onlar kulelerin yolunu iyi bilir! Savunma konusunda zaten çoğunlukla üzerlerine yoktur.

  • Cadı ( Savunma - Koruma - Saldırı - Saldırı konusunda pek iyi olmasa da savunma ve koruma alanında çok başarılıdır. P.E.K.K.A. kartının arkasından gönderirseniz onu İskelet Ordusu ve Minyon gibi yüksek hasar verip az cana sahip olan kartlardan korur.

  • Oklar ( Savunma - Saldırı konusunda pek iyi olduğu söylenemez fakat son dakika kartı olarak da kullanılabilir. Direkt olarak İskelet Ordusuna karşı tam etki sağlar, aynı etki Minyonlar ve Minyon sürüsü gibi kartlar için de geçerlidir. )

  • Minyon Sürüsü ( Saldırı - Savunma - Rakibin zayıf noktasında saldırırsanız direkt olarak yok edici etki gösterir. Savunma konusunda da ciddi hasar verdiği için size destek olur.


 

Clash Royale Elektro Büyücü kartı hakkında sizlere bilgi verdik ve bu kartın destesi hakkında detaylara yer verdik. Daha fazlası için sitemizin diğer kategorilerini de ziyaret edebilirsiniz. Son olarak Metin2 Reload p kodu ne işe yarar? isimli konumuzda Metin2 oyununda Reload q kodunun ne işe yaradığı hakkında bilgi verdik.

Clash Royale Elektro Büyücü Destesi Cehennem ejderhası, Clash Royale, clash royale 10. arena, deste, desteler, elektro büyücü destesi, felaket kulesi #ClashRoyale, #Oyunlar, #SaldırıDesteleri Clash Royale, Oyunlar, Saldırı Desteleri #CehennemEjderhası, #ClashRoyale, #ClashRoyale10Arena, #Deste, #Desteler, #ElektroBüyücüDestesi, #FelaketKulesi
Daha Fazlası>> Clash Royale Elektro Büyücü Destesi

Yorumlar

  1. Clash Royale Elektro Büyücü Destesi >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Clash Royale Elektro Büyücü Destesi >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Clash Royale Elektro Büyücü Destesi >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK Oe

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina ( vagina ) içine boşaldıktan sonra hamile kalmamak için ne yapılmalı?

Metin2 lonca simgeleri indir 2018 ( 160 Adet - 16x12 )

Maximum Sp (Max SP) Efsunu ne işe yarar?